Alárendelődő, behódoló férfiként hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Ne az smpixiet mondjátok, mert én nem ilyesmi kapcsolatra vágyok.2023. nov. 22. 10:10
11/19 anonim válasza:
börtönben, nm
2023. nov. 22. 20:33
12/19 anonim válasza:
Pedig sokan ismerkednének olyannal, mint a kérdező is,csak éppen azért nem mernek,vagy nem tudnak hol...mert ő azért egymás tiszteletére is hangsúlyt helyez.
Nem csicskát, húsdarabot akarna mindenki !
2023. nov. 23. 06:04
13/19 anonim válasza:
Az én önbecsülésemnek az tesz jót, ha báttyámékkal este kimegyünk portyázni, beújítunk pár verdát és becsicskítjuk a rumungrókat.
2023. nov. 23. 07:22
14/19 anonim válasza:
Nem értem mi baja van annak, aki csak kötekedni szokott normális válaszadás helyett..
Az, hogy ki milyen személyiség, és milyen kapcsolatot keres csakis rá tartozik. De elítélni valakit azért, mert nem tetszik a hozzáállása vagy a személyisége..úgy hogy nem is ismered..döbbenet.
Az sm pixit amúgy sem ajánlom, 90% kamus, tele kamu profillal, nem komolyan emberekkel. Talán más normális társkereső oldalakon próbáld meg úgy, hogy adsz némi leírást magadról.
Hajrá
2023. nov. 23. 07:57
15/19 A kérdező kommentje:
A szexuális életemet semmilyen formában nem érinti a behódoló személyiségem, pont emiatt nem akarok smpixien ismerkedni.
2023. nov. 23. 08:12
16/19 anonim válasza:
Itt senki nem mondta hogy a szexuális életedet érinti..istenem
2023. nov. 23. 09:40
17/19 A kérdező kommentje:
Például a nyolcas kommentelő is szóba hozta. Meg a 14-esnek is írtam, hogy emiatt nem smpixien keresek, mert ott elvárják tőlem az alárendeltséget a hálószobában is.
2023. nov. 23. 11:36
18/19 anonim válasza:
Szerintem rohadt sok nő keres ilyet. Vagy csak én futok bele mindig ezekbe? A nőim java része ilyen "a hálószobában dugj szét, azon kívül kussolj és csináld amit mondok" típus volt.
2023. nov. 24. 02:32
19/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Hasonló férfit keresek, nulla sikerrel
2023. dec. 11. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!