Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szívesen költöznél a hegyekbe?

Szívesen költöznél a hegyekbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 😁

Elsősorban kíváncsi vagyok van e olyan lány itt aki szívesen költözne északra közel a határhoz. Ott rengeteg az erdő, mező, hegyek, földek. Élet az nem sok van, de cserébe egy álom ház lenne mindennel felszerelve.

Valószínűleg a munkám mellett földműveléssel is foglalkoznék mert vannak földjeim ami elég szépen hozhat. Viszont maga ez a föld művelés dolog tudom nem egy vonzó dolog. Annyira nekem se a stílusom. Vagyis szeretem az előkelőbb, modernebben élet stílust. A jövőben tervezek garzonokat venni pl Pesten vagy Debrecenbe. Nem kell örökre kint élni a semmiben. Ez úgymond a kezdés lenne csak. Mondjuk elképzeléseim szerint ha olyanra sikerül megcsinálni mint amilyen a fejemben van, el se nagyon akarna menni az ember onnan. Na de majd meglátjuk. 🤔

Amúgy normális vagyok, átlagos testalkattal. Ha úgy van úgyis lesz kép csere. Ha nincs meg a szimpátia meg max nem beszélünk tovább.

Még sok mindenről lehetne írni, de elsősorban ez érdekelne, hogy van e itt olyan lány akit nem rettent el ez a dolog és szívesen költözne el a jövőben egy faluba és élne a természetben.

Kor nem számít nálam. Ha megvan a közös hang akkor szuper.

25/f

2023. nov. 17. 09:14
 1/8 anonim válasza:
Ez csak egy álom, nem terv. Neked inkább egy kis hétvégi ház kell, de az se a hegyekben. Szerintem csak nyaralni járj oda:) Jónak tűnik a lakáskiadás, az inkább neked való. Szerintem.:)
2023. nov. 17. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:

A ház és a földek megvannak. Illetve a hozzá kellő traktor és társai is. A házat kell kívülről felújítani még, de belülről már az is rendben van. Lehet álom, de egész közel vagyok a megvalósításához. 😁

Jelenleg az aranykalászos képzést végzem, de rokon is lakik ott aki segít majd az alapokat átadni. A lakás kiadós dolog része pont ami inkább álom mert a mai ingatlan árak mellett nehéz ingatlant venni. Viszont a meglévő földek pont egy családot tudnak eltartani kb. és emellett van rendes állásom is. A kettő együtt talán elég, hogy később tudjak vásárolni ingatlanokat kiadásra.

2023. nov. 17. 10:13
 3/8 anonim válasza:
Akkor hajrá!
2023. nov. 17. 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤️
2023. nov. 17. 10:25
 5/8 anonim válasza:
Nekem tetszik az ötlet csak már öreg vagyok hozzád 😁
2023. nov. 18. 02:58
 6/8 anonim válasza:

5-ös

Az "öreg" szó egy csúnya illúzió, ne is foglalkozz vele. Mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Ha nem tartod magad "öregnek", nekem nyugodtan írhatsz. Aztán vagy beszélünk tovább vagy nem😁

29F

2023. nov. 18. 14:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Mint mondtam nem számít a kor. Ha passzolunk személyiségileg és megvan a szimpátia akkor nem akadály. 😇

De persze megértem ha a másik oldalról probléma a kor. 😁

2023. nov. 20. 07:48
 8/8 anonim válasza:
Hegyekbe szivesen koltoznek, de a magyar videk lerohasztasa, melyszegenyseg es amiatti bunozes miatt sajnos ez mar inkabb a Pireneusokban lenne.
2023. nov. 20. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!