Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magyarországon belül hol,...

Magyarországon belül hol, vagy melyik társkeresőn tudnék kizárólag fekete fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a feketék:)

2023. nov. 13. 10:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
Fajáruló
2023. nov. 14. 10:29
 12/18 anonim válasza:
Az is tetszene, ha félvér lenne a gyereked? A gyereknek biztos nem tetszene, hogy se ide, se oda nem tartozik igazán. Én nem szeretnék így élni.
2023. nov. 14. 14:01
 13/18 anonim válasza:

12 pont, hogy általában a „félvérek“ a legszebbek.

Aki figyelt biológia órán, az tudja, hogy a keveredésbõl lesz erõs állonány, a beltenyészet meg még nyúlban is beteges.

Hasonlítsd össze Onyutha Juditot Ricarda Langgal vagy a belga eü miniszterasszonnyal.

2023. nov. 14. 14:24
 14/18 anonim válasza:

13 néger fehérek nem szépek.

Aki figyelt biológia órán, tudja hogy csak sajat fajjal vagyunk kompatibilisak. Ezért nem kezdünk el egy pitbullt kevernj egy golden retreiverrel.

Negerekben 19% homo erectus gén és 78% homo sapiens gén van. A fehereknel es azsiaiaknal 100% homo sapiens gén van.

2023. nov. 14. 14:48
 15/18 anonim válasza:

"Aki figyelt biológia órán, tudja hogy csak sajat fajjal vagyunk kompatibilisak. Ezért nem kezdünk el egy pitbullt kevernj egy golden retreiverrel."

Akkor te nagyon figyeltél, csak épp nem értetted mit mondtak. :D

Ugyanis a faj a kutya meg a macska például. A rotweiler és golden retriever az fajta. Nyilván a kutya macskával nem kopmatibilis, még ha meg is hágná a tacskó cirmit, nem lenne utód, ezt jelenti a kompatibilitás.

A pit meg a goldi biológiailag komatibilis, mert születhet utód, más kérdés, hogy sem szép sem fajtatiszta nem lesz.

És pont a túltenyésztésnek köszönhető, hogy pl. a mopszok és a franciabulldogok már levegőt sem kapnak rendesen, és a belterjesség miatt diszpláziás minden második németjuhász.

Szóval szerintem vedd elő azt a könyvet és olvasd át megint. (Bár felesleges, ha megint nem érted az ott írottakat).

2023. nov. 14. 14:57
 16/18 anonim válasza:

P.S. Az embernél is az ember (homo sapiens sapiens) a faj. A fekete, sárga stb. az rassz. De neked maradjon a fehér szépség:

[link]

2023. nov. 14. 15:00
 17/18 anonim válasza:
15 Egyetértek mindennel amit mondtál. Én gusztustalannak talalom hogy egy fehér ember egy feketevel gyereket csinaljon, aki 19%-ban majom. Nem csak az IQ-ja lesz 20-al kevesebb szegeny gyereknek, hanem még a széles vadállat orrot, vastag majom szájat, perverz göndör hajat és agresszió gént is örökli.
2023. nov. 14. 15:04
 18/18 anonim válasza:
17. Én sem rajongok értük, de tény, hogy gyakran midenhonnan a pozitív géneket öröklik. Pont a feketék gyakran egymás közt olyanok lesznek, mint amit írsz, krumpli orr, se széle, se hossza, bár ez sem törvényszerű. Szerintem O.J.-ot megnéztük mindannyian fiatal korában, de most sem panaszkodhat. Whitney Houston sem 100 afrikai volt, szerintem neki sem volt krumpliorra, és lehetne sorolni. Ugyanez a romákra is. Nem kedvelem a legtöbbjüket, gyakran 30 felett se szélük se hosszuk, de régen a középiskolában a legjobb csajokban volt 1-2 vonóval.
2023. nov. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!