Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak 20-40 év között, ti...

Férfiak 20-40 év között, ti hogy csajoztok?

Figyelt kérdés
Hogy lesz barátnőtök? Hogy hoztok össze normális kapcsolatot?
2023. nov. 9. 22:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
#9: az ötös ugyanazt írta, amit te. ;) "...vagy még arra se..."
2023. nov. 11. 22:23
 12/17 anonim válasza:

#11 ja tényleg. :D

tegnap nem voltam a helyzet magaslatán.

Először ezt a már elhunyt dédapámtól hallottam, hogy "megb*szni sem érdemes". Röhögtem, hogy lehet ilyet kitalálni. Aztán felnőttem... és tényleg. Ha fullos is meg álomnő külsőre (már ebben sem hiszek, de szerintem mindenkinek van egy hercegnője/ hercege), ha megszólal, meg elkezd "gondolkozni". Hát az az igazság, hogy az ilyet nem hogy megb_ni nem érdemes, hanem a szomorú valóság az, hogy a levegőtolvaj életével igazából ő b* meg férfi létemre.

2023. nov. 12. 01:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Látom sokan tanácstalanok ismerkedés terén. Azért ez midnent elárul a mai társadalomról. Nehéz ismerkedni.
2023. nov. 12. 13:26
 14/17 anonim válasza:
ilyen kérdésekre válaszolok
2023. nov. 13. 15:57
 15/17 anonim válasza:

Bár 40+ vagyok de én így:

Beszélgetek velük,bókolok nekik,de csak ésszel.

Figyelek rájuk,érdeklődöm az őket érdeklő témákról.

Meghallgatom őket,sőt konstruktívan állok a problémáikhoz.

Magabiztos vagyok,jó a testbeszédem.Ilyesmik..

2023. nov. 16. 16:40
 16/17 anonim válasza:

Én nem "csajozok". Én támasz vagyok. Szeretetet, odafigyelést, törődést, jókedvet, tiszteletet, bizalmat, odaadást, hallgatást illetve szükség esetén tanácsot adok a szeretteimnek.

A nők nem "csak csajok", hanem lelkük van, álmaik vannak, ugyanúgy küzdenek az életben, ha nem jobban, mint mi férfiak. A legtöbb esetben rengeteg áldozatot vállalnak és cserébe tárgyként kezelik őket, "csak egy csaj", "csak arra kell", "majd megfőzi az ebédet, elmosogat, kitakarít".

Rengetegszer tapasztaltam ebben a társadalomban, hogy folyton az a kérdés, hogy hogyan kaphatna meg valamit vagy valakit. De azt nem, hogy mi az amit tenne érte, mi az amivel megtartaná, milyen erőfeszítéseket tennének érte.

A "csajozás", párkeresés nem verseny és nem egy letudandó feladat. A nők meghallgatása nem egy "kényes de szükséges feladat" hanem a tisztelet megadásának egy alapköve a sok közül.

2023. nov. 16. 21:57
 17/17 anonim válasza:

Személyesen jobb mint neten de egyik se lehetetlen. Jól kell kinézni. Az a baj, hogy aji jól tudna is kinézni nincs hozzá érzéke. Például egy srác hosszú hajat növeszt mert szerinte az jól áll neki és szereti. Közben meg a valóság, hogy neki bazi rosszul áll a hosszú haj és egy rövid ezerszer jobb lenne. Nincs hozzá érzéke. Nagyon kevés embernek van sajnos. Azonban még a csúnya emberek is kitudnák magukból hozni, hogy jól nézhessenek ki. Aki akar nyugodtam küldjön magáról képet és leirom neki min kéne változtatni. Illetve ruhákra is érdemes költeni. E mellett normálisan kell a lányokkal beszélgetni de úgy, hogy közben vicces is legyél és lássa, hogy van önbizalmad. Ha nem jön össze vele se lesz maga alatt mert tudja kaphat másik csajt. Őszinte, vidám, magabiztos, vicces. Én se vagyok nagy csajozó gép mert nagyon válogatós vagyok, de ennek ellenére már 10 felett van akikkel voltam. Viszonylag több mint akik eggyel se voltak.

Azonban az tény, hogy feleséget, gyereket én se feltétlen szeretnék. A közvetlen családomon kívül nem biznék senkibe. Ha a feleségem szakítani fog nem fogja a házamat elvinni meg semmi. A legjobb ha egy barátság extrákkal kapcsolat lenne ami részleges együtt lakással is járna. Azonban ez sajnos nem túl valószínű, hogy összejönne. :)

Megállapodni nem szabad én azt mondom. Csajozni viszont mindig kell. Nem lehet az ember egyedül.

2023. nov. 17. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!