Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy csajoztok instán?

Ti hogy csajoztok instán?

Figyelt kérdés
Velem egy idős fiatal srácokhoz szól most a kérdésem ,rájöttem hogy a társkeresők sz*rt se érnek és egyre többen mondják hogy instán jöttek össze ezzel azzal , ti instán hogy csajoztok ? Eggyátalán mi kell ahhoz hogy egy csajnak szimpatikus legyen a profilom ? Milyen képeket csináljak miről posztoljak hány követőm legyen ami a csajok szerint már jó eggyátalán mitől lesz valakinek vonzó az oldala a csajok szemében meg ilyesmi , ti nektek mik az észrevételeitek tapasztalataitok ezzel kapcsolatban ?
2020. máj. 2. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem így...
2020. máj. 2. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lányként írom, hogy az Instagramon elenyészően kevés azoknak a száma, akik ismerkedni szeretnének, ugyanis az oldal elsősorban nem emiatt jött létre.

A legfontosabb, hogy ne hidd azt, hogy minden lánynak ugyanaz tetszik, mert nagyon nincs így. Ez mindenre igaz. Lehet, nekem tetszik egy képed, másnak pedig kifejezetten illúzióromboló.

Az, hogy a követők számában látod a sikert borzasztóan gyerekes mentalitásra vall, igaz, nem tudom, hány éves vagy. Bár, ha csajozni szeretnél, akkor már túl idős vagy, hogy azt hidd, bárkit érdekel az az egy szám.

Ha idegen lányok legkülönbözőbb igényeinek kielégítésére változtatod meg magad, azzal elsősorban magadat csapod be, másrészt elvágod az utolsó szálat is ahhoz, hogy valaha legyen egy őszinte kapcsolatod.

Azt posztold, ami neked tetszik. Magadat add, és akkor csak olyan lányoknak fogsz tetszeni, akik önmagadért szeretnek, nem valami felszínes maszk miatt.

19/L

2020. máj. 2. 16:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor félre értettetek én sem gondolom hogy ez helyes hogy azt nézi egy lány hogy milyen a profilom vagy hány követőm van sőt szerintem egy hülyeség de sajna manapság ez van régen máshogy ismerkedtek az emberek ma pedig a közösségi oldalakon, és szerintem haladni kell a korral főleg hogy még fiatal 21 éves vagyok ,
2020. máj. 2. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Instán? sehogy... Nem arra való.

Max berakom a kúr🤭lájkot, de ennyi. Ha valamit akarok, akkor messengeren írok rá, vagy felhívom, ha már ismerem.

2020. máj. 2. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
31%
Írok nekik üzit. Puncsolok, nyalizok. Bármit csak nőt kapjak végre.
2020. máj. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!