Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is unja már ezt a társkere...

Más is unja már ezt a társkeresést?Ezeket a felesleges és időpazarló köröket?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 22:29
1 2
 1/20 anonim válasza:
Mi történt?
2023. nov. 8. 22:30
 2/20 anonim válasza:
Igen
2023. nov. 8. 22:31
 3/20 anonim válasza:
Nagyon
2023. nov. 8. 23:00
 4/20 anonim válasza:
Én nem!🙂
2023. nov. 8. 23:02
 5/20 anonim válasza:
Én szoktam jókat beszélgetni, még ha nem is lesz belőle több, de pont itt nagyon kis eséllyel egy elég jó partnert fogtam ki. Szóval van gyümölcse annak, ha valaki nyitott.
2023. nov. 8. 23:04
 6/20 A kérdező kommentje:

Húzzák egymás idejét az emberek.

Aztán kivétel nélkül a pofa/test dönt.

2023. nov. 8. 23:05
 7/20 anonim válasza:
Ez nem igaz, sose húzom olyan idejét, aki külsőleg nem jön be, megmondom neki aztán ennyi. Lehet akármilyen szimpatikus a személyisége, ha nem izgat fel. Bárki azt mondja, hogy, de a belső szépít, meg azzal más, meg nem tudom. Bocsánat, de nem és rámondom az ilyen emberekre, hogy hazudnak csak azért, hogy jobb színben tűntessék fel magukat. Lehet utálni.
2023. nov. 8. 23:39
 8/20 anonim válasza:
Fogadjunk fiú vagy...
2023. nov. 9. 07:08
 9/20 anonim válasza:

Nekem még a baráti kapcsolataim is keresztül-kasul bogozódnak, nemhogy egy tartós párkapcsolat kialakuljon zavartalanul.

A mai igencsak multikulturális világban.

Szeptember 23.-án hangzott el a hódolóm szájából, hogy esetleg mégis elgondolkodna a házasságon (megkérdezett "szakértő"-ket,) de aztán inkább feszültebb lett közöttünk minden.

Nem mindenáron jön össze mindenkinek. Van, akinek másfajta életpálya van kijelölve - még ha nem is akar megbarátkozni a gondolattal.

2023. nov. 9. 08:16
 10/20 anonim válasza:

A kapcsolat kompromisszumokkal jár, van akinek megéri ilyen kompromisszumokat kötni, van akinek nem.

Hogy milyen és mennyi dologban kell megegyezni, az teljesen változó.

Ami engem illet, a külsővel úgy vagyok, hogy inkább egy gondolkodásban hozzám közelebb álló átlagos külsejű nő, mint egy cicababa.

2023. nov. 9. 09:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!