Szingli lányok, nők komoly kapcsolaton belül vállalnátok e alkalmanként hogy a férfit megüssétek, megpofozzátok?
Habár nem vagyok szingli, de a jelenlegi barátommal pont így vagyunk.
Először véletlen csattant el egy pofon, de nagyon jól esett. Elmondtam neki, azt mondta neki is, azóta rendszeresen utom vágom még szeretkezés közben is.
Munkahelyén már szivattak azzal, hogy hee mi van xy -al, yah igen tudjuk, nem beszélhet a klubról..
Hááááát... inkább igyekszem "úrinő" maradni. Ahogy a jelenlegi "párom" megismert.
Mivel nem tudunk kifelé haladni sehogy a "langyos állóvízből" - és kezdem apránként feltérképezni az egész hátteret, ha akad egy egészen biztos jobb lehetőség, én igyekszem elhagyni.
De én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a "vadonatúj "hódolom", nem teljesen hátsó szándék nélkül közeledik hozzám.
Valahogy nem volt "ígéretes" a megismerkedésünk.
Próbálok nem rossz érzéssel gondolni arra, hogy az egész világ a "pénz"-ről szól. De most aztán különösen.
COVID után még mindig tart az a bizonyos háború.
Az égvilágon semmi közöm nincs az 1-es válaszhoz.
Fogalmam nincs, talán swinger klubokról lehet szó. Én ilyen helyeken még soha nem fordultam meg. Nem is szeretnék. Nem az én stílusom.
3-as válaszoló voltam.
Adok én neked kérdező olyat, hogy kiugrik a szemed🤣 persze közös megegyezés alapján🤣
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!