Férjhez mennék! 28 esztendős falusi leány vagyok. Van-e jelentkező?
Ez nagyon aranyos bemutatkozás!😊
Most már csak egy szintén falusi vőlegény jelöltnek kellene ide találnia ehhez a kérdéshez, hogy válaszolni tudjon!
A városiak valószínűleg nem fogják feladni a kényelmuket. Alapvetően különbözik a városi, meg a vidéki gondolkodásmód.
Egy kósza ötletet felvetnek kérdező: talán ismerkedni kellene először.
A faluban nincs valamilyen egyházközség, hogy esetleg oda eljárnal mondjuk vasárnapi misére? Hívők általában komolyan gondolják a házassági esküt.
Ha szerencséd van, talán még valamilyen közösségi alkalmat is tartanak, ahol másokkal tudsz legalább pár szót beszélni.
Hozzám egyáltalán nem közeledtek addig a férfiak, amíg ilyen típusú helyekre nem jártam. Ezután már viszonylag sűrűn jöttek a sikerélmény ek.
Ugyan én nagyon későn jöttem össze a mostani volegenyemmel, de az én helyzetem nagyon speciális, ezért ne vedd ezt alapul.
Nem hiszem hogy kamu, tudok ilyeneket hasonló a stílus.
Inkább az hogy gyakorin csak lányok kellenek max 25-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!