Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 50 körüli nőtársaim, akik...

50 körüli nőtársaim, akik otthonról dolgoztok, hol/hogy kerestek társat?

Figyelt kérdés
Vagy már nem kerestek?
2023. okt. 21. 15:55
 1/8 anonim válasza:

Ha otthoni munkának számít, én idős hozzátartozómra vigyázok.

Én nem kerestem társat, hanem egyszerűen megtaláltuk egymást.

Már nagyon régen szimpatikus volt az illető, és bennem volt a késztetés, hogy valahogyan felvegyem vele a kapcsolatot.

Tavaly egy hirtelen megérzéstől vezérelve elkértem a telefonszámát, hogy barátkozzunk. Fél éven belül kapcsolat lett belőle, aminek nagyon örültem.

Már a házasság is szóba került.

2023. okt. 21. 16:04
 2/8 anonim válasza:

Azt tudom jó szívvel javasolni, hogy próbálj meg egyházi közösségekben részt venni, mert egészen addig nem volt semmi sikerem, amíg el nem jártam ilyen helyekre.

Amint átléptem a templomkuszobot, viszonylag hamar garantált sikerozonom lett. Tudod, jó időben, jó helyen...😀

2023. okt. 21. 16:21
 3/8 anonim válasza:
Nem értelek..., te agorafóbiás vagy? Mármint, oké, hogy otthonról melózol, de nem is mész ki a házból? Tudod, bolt, posta, doki, séta, patika,... .
2023. okt. 21. 16:41
 4/8 anonim válasza:

Sehol, mert a férfiak nem keresnek társat, nem társat keresnek.

Én ezt már feladtam..

2023. okt. 21. 16:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönönöm az eddigi válaszokat!

3

És hogy gondolod pontosan? Séta közben leszólítok szimpatikus férfiakat? :)

2023. okt. 21. 17:06
 6/8 anonim válasza:

5.-re.

Vagy ők téged. Most komolyan, 50+-osként, ennyire nem vagy képben??? Az emberek szoktak beszélgetni.

2023. okt. 21. 17:15
 7/8 anonim válasza:

Tisztelt kérdező!

Privatban megirhatom, ha gondolod, hogy milyen közösségekben járok. Ahol én találkoztam a párommal már hosszú évekkel korábban, ott feltűnően sok az egyedülálló férfi. Nagyon sok házasságkotes történt a sok egymásra tálalás következtében.

A klub története meg a rendszerváltás első éveire nyúlik vissza, tehát több, mint 30 éves. A hazassagokbol gyerekek születtek. Régebben kint voltak a faliujsagon.

A szilvesztert a párom szokta szervezni. Még egyszer sem voltam és csak azért nem szólítottam le, amikor fiatalabb voltam, mert elhittem édesanyámnak, hogy nem számíthatok egyetlen férfira sem.

Aztán kiderült, hogy dehogyis nem. Ha erőt vettem volna magamon, családot alapitottunk volna. De így talán mégis jobb. Érettebb én kezelem a problémásabb helyzeteinket, meg tudom őt tartani.

2023. okt. 21. 21:17
 8/8 anonim válasza:

Bocsánat, kicsit sok a szoismetles.

1es és 2es válaszoló voltam.

2023. okt. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!