Fanszőrzet és bikini, nőtársaim, ti hogyan oldjátok meg manapság?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok más hogyan oldja meg. Idősebb nő vagyok, nem ismerkedős privátozós kérdésnek szánom.2023. júl. 11. 10:28
A kérdező szavazást indított:
Nem foglalkozok vele, ha kilóg akkor kilóg
A bikini vonalat szőrtelenítem
Beljebb is, de marad szőr
Minden és teljesen szőrtelen
37 szavazat
1/6 anonim válasza:
Egy nő nem használ ilyen szavakat, hogy "nőtársaim". Te egy perverz férfi vagy aki nem sokat látott még életében olyat amiről kérdez.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nyert. Hűtsd le magad egy pohár jeges limonádéval! 😚
2023. júl. 11. 18:30
3/6 anonim válasza:
Most nem azért de ebben a kérdésben mi a perverz?
4/6 anonim válasza:
#3 vannak perverz csávók az oldalon, főleg itt és a nők egészsége kategóriában, ahol nagyon átlátszó módon akarják lánynak kiadni magukat.
Aztán erre válaszul megjelentek a paranoiás nők, akik már minden kérdés mögé perverz csávókat látnak. Egy időben a nők egészsége témában pl. szétkaptak mindenkit aki betétről vagy tamponról kérdezett bármit, ha tök normálisan akkor is. Igaz, hogy előtte hónapokig kb naponta irogattak ki átlátszó perverz kérdéseket a témában. Ördögi kör 😁
5/6 anonim válasza:
Fúll szőrös odalent és büszke vagyok rá
6/6 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon sok,erős,nagy kiterjedésű szőrzetem van.Ha strandra megyek,előtte teljesen leborotválom,viszont ha itthon napozok vagy csak simán bikiniben vagyok,úgy nem zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!