Lányoknál mi ez a hülye magasság fétis?
Pl amikor közlik, hogy "180 cm alatti fiúkkal nem ismerkedem"
"190 cm alatti fiúkkal nem ismerkedem"
Nem tök mindegy? Engem pont nem érdekel, hogy a lány aki tetszik, az 150-160-170 stb centi, ha amúgy megfogott benne valami.
Elég fura előszűrőnek tartom ezt...
Mielőtt bárki beírja rosszindulatból, nem, nem vagyok alacsony, 180 cm felett vagyok
Hát... Miért, vannak fiúk akik mellméret alapján ismerkednek? "FIGYELEM, KISMELLŰ NŐK NE ÍRJANAK RÁM, VELÜK NEM ISMERKEDEM"
Még nem hallottam ilyet.
És egy 150 cm-es kis törpilla mit ugrál hogy egy pl 170 cm magas ember nem elég magas? Vagy 180 főleg... Meg ez a "megvédeni' is akkora blődség.... Mitől? Ne tegyünk már úgy, mintha minden utcasarkon veszély leselkedne. Vagy ha így érzi akkor fogadjon testőrt, vagy menjen pszichológushoz, mert vészesen paranoiás
De a kérdésben nem a 180 centis lányokról volt szó. Hanem hogy a teljesen átlagos/alacsony 150-160 cm magas lányoknak miért olyannyira fontos, hogy 50 centivel magasabb 2 méteres pasikkal legyenek, hogy aki alatta van azt ki is zárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!