Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az ideális,testsúly...

Milyen az ideális,testsúly tini lányoknál?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,160 centi és kb 50-52 kilo,a BMI-m 19.5 a testzsírszázalékom kb 23-25 között van,azt mondták ez nem túl egészséges és ajánlott lenne zsírt égetnem,fogynom...

2022. nov. 1. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

ideális testsúly

szőke lány

fekete autó

hideg idő

stb.

Ha még nem tűnt fel.

2022. nov. 1. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
4%

Ki mondta ezt?

17 éves vagy, már nem tini, ha a testi fejlettséget nézzük, ebben a korban már rég túl vagy a serdülésen, és felnőtt testarányokkal rendelkezel, ahol is kifejezetten vékonynak számítasz.

2022. nov. 1. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 kb mindenki a tinédzser kifejezést használja erre a korra azért irtam én is ugy😅

de igen,nagyjából felnőtt testarányokkal rendelkezem mivel már nőni ugysem nagyon fogok,de többen meg is jegyezték,hogy igen,nem ártana fogynom ebből a testsúlybbol mert a magasságomhoz tul sok:/

2022. nov. 1. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

3-as Korod szerint és szellemileg tini vagy, nem ez volt a kérdés.

Kik voltak azok akik, ilyen hülyeségeket mondanak? Az is szomorú, ha a barátnőid versenyeznek, hogy melyikük tud az anorexiáig eljutni, másképp, de szintén az, ha felnőttek ilyennel jönnek.

2022. nov. 1. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
Eszedbe ne jusson fogyni, majdnemhogy sovány vagy!
2022. nov. 1. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
4-es hát tesi tanár mondott iyet,osztálytátsak illetve anyukám és a testvérem. Én nem tartanám magam soványnak de elhízottnak sem,viszont a bmi-m19.5 ugye és a testzsírszázalékom kb 23-25 és mindenkitol azt hallom ez sok...
2022. nov. 2. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ugye tudod, hogy a 19,5-ös BMI a normál alsó határánál van? 20 alatt inkább sovány valaki, mint normál, elhízottnak még véletlenül sem nevezhető.
2022. nov. 2. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom persze. Tisztába vagyok ezekkel a hatarokkal. Epp csak van egy kis onkepzavarom igy rogton mindenkire hallgatok ezugyben ha azt tanacsoljak fogyjak,sportoljak meg ilyesmi...
2022. nov. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!