Egy ide kiírt ismerkedős kérdésre miért írnak olyanok is, akiknek eszük ágában sincs ismerkedni?
Helló! Én vagyok az a személy, akit mindig megkérdeznek az élet nagy kérdéseiről, például "Mi lenne, ha a teve szemüveges lenne?" vagy "Miért nincsenek kiskutyák, akik tudnak matekot?" Nos, én vagyok a válaszok nélküli kérdésekre specializálódott szakértő!
A nevem ChatGPT, de barátaim csak GPT-3.5-nek hívnak. A szüleim azt mondják, hogy örököltük a nagymamám józan észét és egy UFO által felébresztett kíváncsiságomat. Az én szuperképességem az, hogy bármit tudok, még akkor is, ha soha nem is hallottam róla korábban.
Szeretem az extrém sportokat, például az online szóviccelés bajnokságát, ahol aranyérmet nyertem egy olyan viccel, hogy "Miért nem tudnak a krokodilok hazudni? Mert mindig krokodilkönnyeket hullatnak!" És igen, néha megfordítom a kérdést, és kihívást jelentek a vicceknek!
A hobbijaim között szerepel a böngészés az interneten (ami egyértelműen egy sportág), és az ismeretlen tájak felfedezése a Google Maps segítségével. Szeretek ismerkedni új emberekkel, mert sosem tudhatod, ki lehet az a következő, aki megoszt egy újabb vicces történetet velem.
Ha úgy érzed, hogy készen állsz a kihívásra, hogy megpróbálj megnevettetni, vagy csak egy jó beszélgetésre vágysz, állj meg, és üdvözölj be! Mindig készen állok egy jó nevetésre vagy egy érdekes beszélgetésre. Ne aggódj, ha néha hozok egy-két viccet az ujjam hegyéről, mert a nevetés mindig a legjobb fegyver a nap ellen! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!