Idősebb nő ismerkedne 20 éves sráccal?
Figyelt kérdés
Szeretnék durván 25-40 év közti nőkkel ismerkedni.
Privátban írok bemutatkozást hölgyeknek, akik megirják mennyi idősek.
2023. okt. 15. 20:07
1/19 anonim válasza:
Francba, en 23 eves vagyok😂
2023. okt. 15. 20:14
2/19 anonim válasza:
Na bumm mi az a 3 év?😂
2023. okt. 15. 20:22
3/19 anonim válasza:
Idősebb nő.... XD A 25 éves tényleg egy matuzsálem hozzád képest. :D
2023. okt. 15. 20:24
4/19 anonim válasza:
1-es, én így is elfogadlak gyere 🤣
2023. okt. 15. 20:34
5/19 A kérdező kommentje:
Olyan rettenet vicces és okos és ügyes vagy 3-as válaszoló. a 25 több mint a 20?
2023. okt. 15. 20:46
6/19 anonim válasza:
"a 25 több mint a 20?"
Ööö...hát, sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de igen. :D
De egyébként hogy jön ez ide? Arra céloztam, hogy a 25 éves nő nem sokkal idősebb nálad, másnak fel sem tűnik ekkora korkülönbség. Én 25 évesen simán jártam 20 éves sráccal, nem volt ez téma köztünk, hogy ki mennyi idős. A 40 éves már megint más téma, mert ott már érezhetőbb a különbség. Ott már tényleg arról van szó, hogy egy nálad jóval idősebb nőt keresel.
2023. okt. 15. 20:55
7/19 A kérdező kommentje:
Nem is írtam olyat, hogy érezhetően idősebb embert keresek és hogy nekem kell az, hogy felntúnően nagy korkülönbség legyen és tud számítai az az 5 év bőven. Valaki 19-20 évesen még az egyetem legelején van, 25 évesen meg már mesterdiplomája van és megy ki a nagybetűs életbe. Tök más élethelyzet ami alatt sokat érhet és változhat az ember.A 40 éves korhatárt azért írtam, hogy legyen valami nagyságrendi korlát, meg ismerek olyan 40 éves nőt aki még simán néz ki olyan jól, hogy szépnek tudom találni, ugyanez egy 50-es nőről már nem mondható el.
2023. okt. 15. 21:02
8/19 anonim válasza:
Nem mindenki tart ugyanott 25 évesen. Egy 20 éves is tarthat előrébb az életben, mint egy 25 éves. Két húsz éves kapcsolata is tönkremehet attól, mert más irányba halad az életük. De most hol azt írod, hogy 5 év is mennyire számít, hol meg azt, hogy nálad 20 évvel idősebb nővel is ismerkednél. Egyik mondatod üti a másikat. :D Te sem igazán tudod, hogy mit akarsz.
2023. okt. 15. 21:22
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a kommented, de egyik az hogy nem üti egymást a két dolog, teljesen külön beszéltem a kettőröl. A másik pedig az hogy kérlek olvasd el mégegyszer a kérdésemet, nincs benne sehol hogy azt kérném, hogy logikailag boncolgasd amit írok, nem ilyen céllal írtam ki a kérdést ami szerintem teljesen egyértelmű.
2023. okt. 15. 21:31
10/19 anonim válasza:
#8 Szerintem ez egy incel, aki már annyira szenved, hogy tökmindegy neki, ki akad horogra. Egyszer azt írja, az 5 év sok, közben meg 20 évvel idősebb nőt keres, mert fél, hogy a korosztályából a kutyának sem kell. Sz@r helyzet lehet, amikor valakinek ennyire mindegy már, csak lyuk legyen rajta.
2023. okt. 15. 21:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!