Szeretne valaki ismerkedni velem? 20f, többi lent
Sziasztok.
Már kiírtam 1-2x ugyan ezt a kérdést, de sikertelenül. Lehet mert nem volt rendes bemutatkozásom.
Egy 20 éves fiú, lassan férfi vagyok. Nagyjából 7 éve Bécsbe költöztem a szüleimmel és azóta kitanultam egy szakmát E-Commercbe és most IT-ban dolgozok. 183 centi, szőke, kék szemem van, és duci vagyok. Ez a múltamnak hála és ezen már elkezdtem dolgozni.
Fiatalabb koromban a prioritásaim máshol voltak, így eddig csak minimális tapasztalatom van a kapcsolatokról.
Egy olyan lányt keresek, aki 17-23 éves kor között van. Legyen humoros, okos és tudja mikor kell komolynak lenni is. A hajszín irreleváns, a testalkat is, de ha duci, akkor akarjon dolgozni ezen, akár együtt.
Nekem nincs bajom az utazással, szívesen elmegyek Budapestre vagy akár tovább is.
A lányt/hölgyet keresem akivel eltölthetem az életem.
A többit privátban árulom el.
Ps; a fat shaming kommentek hanyagoljuk, tudom hogy nem egészséges, jó, és ezen dolgozom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!