Tinder előfizetés nélkül volt napi 10+ "lájkom", aztán előfizettem és.. ?!
Előfizettem az alap csomagra ami a korlátlan jobbra húzás, majd feldobta, ajánlgatta folyton a középső csomagot, hogy lássam ki kedvelt, mondom ok, ez még belefér.. de azóta NULLA lájkot, kedvelést kapok, és ajánlja a legdrágább csomagot a háromszori esélyt.. pff.. nem túl átlátszó?
S most nem hiúságból tettem fel a kérdést, csak nagyon gyanús.
Hát persze, hogy le akarnak húzni.
Manipulálják az egészet.
Napi 10... hány napig? És ha csak 3 napig, 30 like-ból tudtál volna egy épeszű match-et, majd randit és kapcsolatot kihozni.
Nekem most 5 like-om volt összesen szombat óta, ebből egy randi máris lesz holnap, 2 szétkapcsolt. Egy nem válaszol tegnap óta, egy pedig sose írt. Szóval 5/1. Jobb arány, mint nálad a 30/0... és hátha feltámad az a másik is.
A GOLD-ot szoktam megvenni, mivel csak annak van valódi értelme.
Párban állás előtti üzenetnek nincs valódi haszna, pont az a platform lényege, hogy olyanokkal beszélgess, akikkel megvan a "kémia" kép alapján. Lúzerség olyan nőket zaklatni, akiknek nem jössz be és csak rossz képet alakítasz ki magadról. Nem szabad elfelejteni, hogy sok nő a barátnőivel egyszerre kezdi el használni az alkalmazást és ha ilyen béna dolgokat csinálsz, simán több nő esetében is instant elvágod magad, akár olyanoknál is, akiknek bejössz, csak a barátnője/barátnői már lehúztak egy beszélgetés során. (A többi extrának meg nem látom értelmét Platinumban, mivel akinek bejössz, az amúgy is likeolni fog, csak idő kérdése.)
Időszakosan szoktam használni a Tindert, mivel van egy pont, amit áthaladva már egyszerűen minden lehetséges nőt elérsz. Ilyenkor pihentetem 2-3 hónapra, addig cserélődik eleget annyi a felhasználói bázis, hogy új nőkkel tudjak matchelni.
Egy friss kezdéskor gyakori a napi 50-60 like is (2-3 hétig), utána szépen leépül, amikor napi 3-4 jön már csak, olyankor szoktam kilépni.
Azt tudni kell, hogy én Budán élek, de Pesten dolgozom, így konkrétan majdnem az egész várost átutazom, ami nagyban megdobja a lokáció alapú elérhetőségemet. Emellett én inkább könnyedebb kalandokra használom az alkalmazást.
Anno mikor Tindereztem, előfizetés nélkül is napi több tucat matchem volt, pedig semmi extra tulajdonságom nincs, még csak jogsim se volt... :D Azóta már feleségem van, akit onnan ismertem meg és 8 éve vagyunk együtt.
Szóval teljesen felesleges fizetni érte, készítsetek érdekes profilt, értelmes képekkel és tanuljatok meg kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!