Régebben előfizettem az Xbox Game Ultimate-re utána viszont nem akartam ezért kikapcsoltam az ismétlődést,viszont 1 hónapon keresztül próbálta levonni a 4190et(nem sikerült neki),most levonta de múlt hónapra.Valahogy vissza lehet kérni a pénzt ?
Figyelt kérdés
Az előző fizetés január 28 án ért véget és onnantól akarta levonni és most az előfízetésem Február 27 ig él .Ha megnézem mikor számlázta le Január 28 át ír .2023. febr. 17. 10:23
1/2 anonim válasza:
Időben kell lemondanod az előfizetést ha nem akarod, hogy számlázzon. Elvileg ez az Xbox support telefonszáma hétköznap, munkaidőben: 06 80 018590 Nem tudom van-e esély bármire ilyen sokkal január 28 után.
2/2 anonim válasza:
ha így haladsz még a február, március is pénzbe kerül,
hívd őket és írj nekik, hogy májustól már tényleg nem kéred !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!