Valaki lány akar ismerkedni sopronbol? 17F
Figyelt kérdés
Sziasztok! Alapvetően az a problémám hogy próbáltam már lánnyal kapcsolatot de valahogy sohasem jött össze. Lepasszolt a súlyom vegett, pedig nagyon kedves fiú vagyok. 190Cm 119Kg körül és ez a bajom hogy semelyik lány nem akar vagy ha mégis akkor a pénzért. Igazából keresem a saját párom akivel mindent meg tudok beszélni és ott van velem mindig. Megbízható kedves srác vagyok. Ha te lány szeretnél velem ismerkedni írjál itt gyakori kérdéseken priviben nekem2023. okt. 9. 20:23
1/2 anonim válasza:
Írj. 82/l
2023. okt. 9. 20:24
2/2 anonim válasza:
Légy realista. Senkinek nem kellesz dagadtan, ha nincs pénzed. De akkor sem lesz vonzó a tested, de talán kompenzálják az ajándékok. Miért legyen veled egy lány? Mit tudsz te adni azon kívül, hogy kedves vagy? Egy rondta testet, ami nemhogy nem izgató szexuálisan, de konkrétaln lelombozó is. Legyen pénzed és fogyj le. Leginkább ezek a te érdekeid, de ha rendben vagy akkor könnyebb lesz lányt találni.
20L
2023. okt. 9. 23:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!