Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Debrecenbe holvannak a normali...

Debrecenbe holvannak a normalis lanyok?

Figyelt kérdés
Akik megbizhatoak nem beszelnek egysszerre tobb palival vannak ilyenek?

2023. okt. 7. 09:24
1 2
 11/14 anonim válasza:

Exem kiderült csak alkalmi kapcsolatott akart. Utána másnap már hallottam a szájából, hogy lovagolni akar meg ilyen singli buliba menni. Aztán kis idővel később egy ilyen kisebb csoport találkozón hallom, hogy egy rendes fiút se talál mert mind csak alkalmit akar. Ha rendes fiút akarna akkor ott voltam neki én. 😂

Lányok mondanak mindent de normálisat tényleg bazi nehéz találni. Az a baj, hogy a legtöbb úgy csinál mintha komolyat akarna és nem képes letisztázni az elején hogy csak átmeneti.

2023. okt. 8. 08:45
 12/14 anonim válasza:
#11: Igen, ez az egyik nagy kedvencem, amikor azt hangoztatják, hogy "sehol egy normális, rendes hapsi". Ha a csillagokat is lehoznád valakinek, és érezteted vele, hogy fontos neked, akkor nem kellesz neki, jön a "kedves vagy, rendes vagy, DE..." kezdetű szöveg. Utána meg sírnak, hogy "minden pasi csak dugni akar", "sehol nem találok egy rendes srácot" stb.
2023. okt. 8. 09:49
 13/14 anonim válasza:
Egy kis segítség a magyar nyelvtan legegyszerűbb ragozásához féleszűeknek: Hol? -ban ben, Hova? -ba, be. Tehát a kérdésed helyesen: Debrecenben hol vannak a normális lányok? Ha még alapvetően sem vagy képes magyarul kifejezni magas, akkor mire fel vársz el normális csajokat?
2023. okt. 8. 22:59
 14/14 anonim válasza:
Írtam neked :))) Én normális vagyok
2023. dec. 2. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!