Mi a véleményetek rólam, ha csak ennyit tudtok?
35 éves férfi vagyok. A szüleimmel élek egy házban. Csak érettségim van. Van állandó, biztos munkahelyem, nem túl acélos fizetéssel, de amúgy szeretem. Nagyon csendes, zárkózott típus vagyok, de amúgy kedves, barátságos, ennek ellenére szinte egy barátom sincs. A családomon kívüli kapcsolataim kimerülnek a kollégákkal. Elég értelmesnek, kultúráltnak tartom magam. Nem öltözöm túl divatosan, de igényes vagyok magamra és a környezetemre is. Nagyon régen volt már párkapcsolatom és amik voltak azok is nagyon rövid ideig tartottak, mondhatni iszonyatosan tapasztalatlan vagyok.
Sztem kb ennyit lehet megtudni valakiről mondjuk az első randin. Ezek után mit gondolnátok rólam? Nyilván inkább nők véleménye érdekelne, de férfiak is leírhatják, h ha ilyennel találkoznak mit gondolnak róla. Nem lelki simogatásra vágyom, hanem őszinte véleményekre vagyok kíváncsi. Köszi
Nagyon jókat írt a #3, de az indoklást ne vidd túlzásba. Amit tanácsolt, az meg már a másik véglet. Az meg már azért riaszthat el egy nőt, mert az azt vetíti előre, hogy majd a közös életünkből is mindig hazajársz, mert még akkor is mindent te fogsz csinálni a szüleidnél.
Engem az érdekelne még, hogy alapból lenne igényed a barátokra, emberi kapcsolatokra? Vagy magányos farkasként élnénk ketten az életünket?
igazából nyert ügyed van kellően magas és sovány vagy minden ok.
vegyél fel hitelt és vegyél egy szuterent és ujsid fel és a mama hotel probléma is megszűnik.
útna irány a tinder sikered lesz már csak magasságod miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!