Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek rólam, ha...

Mi a véleményetek rólam, ha csak ennyit tudtok?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok. A szüleimmel élek egy házban. Csak érettségim van. Van állandó, biztos munkahelyem, nem túl acélos fizetéssel, de amúgy szeretem. Nagyon csendes, zárkózott típus vagyok, de amúgy kedves, barátságos, ennek ellenére szinte egy barátom sincs. A családomon kívüli kapcsolataim kimerülnek a kollégákkal. Elég értelmesnek, kultúráltnak tartom magam. Nem öltözöm túl divatosan, de igényes vagyok magamra és a környezetemre is. Nagyon régen volt már párkapcsolatom és amik voltak azok is nagyon rövid ideig tartottak, mondhatni iszonyatosan tapasztalatlan vagyok.

Sztem kb ennyit lehet megtudni valakiről mondjuk az első randin. Ezek után mit gondolnátok rólam? Nyilván inkább nők véleménye érdekelne, de férfiak is leírhatják, h ha ilyennel találkoznak mit gondolnak róla. Nem lelki simogatásra vágyom, hanem őszinte véleményekre vagyok kíváncsi. Köszi

2023. okt. 6. 23:50
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nagyon jókat írt a #3, de az indoklást ne vidd túlzásba. Amit tanácsolt, az meg már a másik véglet. Az meg már azért riaszthat el egy nőt, mert az azt vetíti előre, hogy majd a közös életünkből is mindig hazajársz, mert még akkor is mindent te fogsz csinálni a szüleidnél.

Engem az érdekelne még, hogy alapból lenne igényed a barátokra, emberi kapcsolatokra? Vagy magányos farkasként élnénk ketten az életünket?

2023. okt. 7. 14:31
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 lenne igényem nagyon is. Régen voltam barátaim. Nem túl sok, de volt. Az évek során ezek az emberek eltűntek az életemből a legkülönbözőbb okok miatt, én meg valahogy képtelen voltam újakat szerezni. A nehéz ismerkedés nemcsak a párkapcsolat építést teszi lehetetlenné, hanem bármilyen emberi kapcsolat kialakítását.
2023. okt. 7. 16:12
 13/15 anonim válasza:
igen, ez tök érdekes. ritka mikor ilyen értelmes válaszok születnek :D mindenkinek jár a feles! ami falun deci! :D
2023. okt. 7. 18:21
 14/15 anonim válasza:
Ezzel sok normális ember küzd, egyszerűen nincs nagyon hol ismerkedni. Munkahely, közlekedés, bolt - ennyi. Ezt tudod bővíteni ha szerzel valami hobbit vagy elkezdesz kutyát sétáltatni. Kutyából nem kell saját, elég ha elviszed sétálni a szomszéd néniét. A szomszéddal is jó fej voltál, sétáltatás közben pedig oda tudsz menni a többi kutyáshoz beszélgetni.
2023. okt. 7. 19:17
 15/15 anonim válasza:

igazából nyert ügyed van kellően magas és sovány vagy minden ok.

vegyél fel hitelt és vegyél egy szuterent és ujsid fel és a mama hotel probléma is megszűnik.

útna irány a tinder sikered lesz már csak magasságod miatt is.

2023. okt. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!