Mi a véleményetek rólam, ha csak ennyit tudtok?
35 éves férfi vagyok. A szüleimmel élek egy házban. Csak érettségim van. Van állandó, biztos munkahelyem, nem túl acélos fizetéssel, de amúgy szeretem. Nagyon csendes, zárkózott típus vagyok, de amúgy kedves, barátságos, ennek ellenére szinte egy barátom sincs. A családomon kívüli kapcsolataim kimerülnek a kollégákkal. Elég értelmesnek, kultúráltnak tartom magam. Nem öltözöm túl divatosan, de igényes vagyok magamra és a környezetemre is. Nagyon régen volt már párkapcsolatom és amik voltak azok is nagyon rövid ideig tartottak, mondhatni iszonyatosan tapasztalatlan vagyok.
Sztem kb ennyit lehet megtudni valakiről mondjuk az első randin. Ezek után mit gondolnátok rólam? Nyilván inkább nők véleménye érdekelne, de férfiak is leírhatják, h ha ilyennel találkoznak mit gondolnak róla. Nem lelki simogatásra vágyom, hanem őszinte véleményekre vagyok kíváncsi. Köszi
Te mit gondolsz magadról? Ez talán fontosabb kérdés, mert ahogy viszonyulsz magadhoz, az a másikra is markánsan hat általában.
A kérdésre válaszolva azt gondolnám, hogy többet kellene a komfortzónádból kilépni - legyen szó új ismertség kialakításánan, vagy önállóság (költözés - persze ha nincs komolyabb indok a otthonélés mellett) kérdésében. Egy szakma is jól hangzana.
Én biztos megkérdezném az 1. Randin mik a hobbiaid? Mi tölt el örömmel? Mit szeretsz a munkádban?Mondjuk nem túl jó pont hogy még mindig mama hoteles vagy.
De lehetne szuper jópont ha kiemelnéd mi a főnyeremény benned. A csajokat nem az érdekli hogy zárkózott vagy,hanem Pl. Hűséges tipus vagyok, nagyon tudok szeretni 😊 Anyukával laksz=imádok jókat enni,szeretem a törődést. Hűséges aranyos csajszit keresek. Zárkózott vagyok=imádok bekuckózni és ölelkezve filmet nézni. Vagy szeretek bringázni,utazni. Mert nekem úgy tűnik hogy mindent leírtál ami kötelező 😊 de Rólad ami benned rejlik semmit nem tudtunk meg. Csak azt hogy kedves vagy. Akkor hajrá 😊 imádok kedveskedni csokival, virággal, elhívhatlak moziba? Vagy buliba?
Ha a kollégák mennek valahova menej te IS. Szeretnék csatlakozni,kipróbálni...lehet hogy csak egy pici lendület hiányzik. És egy kis komunikácios tréning =hajrá youtube. Általában az ilyen palik naaagyon szipmik jóképűek szoktak lenni,de ezt sem írtad ugyhogy nem tudjuk 😊😊
Az nem gond ha otthon laksz, de akkor valószínűleg van félretett pénzed. Amit nem költesz el albérletbe, azt nyilván félrerakod minden hónapban.
Nyugodtan emeld ki egy randin, hogy otthon laksz mert szeretnél saját házat/lakást, és ha megtalálod a leendő feleséged, meg is lesz már az önerő a saját házra, nem verted el albérletre a pénzed.
Ha még nem kezdtél el magadról gondoskodni, akkor itt az ideje.
Egy lányt nem az riaszt el elsősorban egy mamahoteles csávóban, hogy "jajdeciki"anyuval lakni, hanem sok ilyen férfi egyszerűen életképtelen.
Egy tányért nem tud elmosni, azt se tudja melyik gombbal kell elindítani a mosógépet, porszívót csak képen látott stb.
Egy nő sem akar kiszolgálni egy pasit, sem vesződni vele, meg napi szinten veszekedni h csinálja meg a házimunkákat.
Szóval ezeket meg kell tanulnod és magadnak tényleg napi szinten megcsinálni és máris lehet mondani:
Azért is jó, hogy az idősödő szüleimmel lakok, mert tudok segíteni a háztartásban, hogy ne nekik kelljen még 70 évesen is mosni-főzni-takarítani.
Mindig én főzöm az ebédet, mosok mindenkire, édesanyámnak porszívóznia sem kell soha, mindent megcsinálok a ház körül, mert szeretném viszonozni, hogy tisztességesen felneveltek és próbálom meghálálni minden nap.
Na ha ezt így előadod, máris nem te leszel a mamahoteles lúzer.
Nekem az jutott elsőre az eszembe, hogy azért nincs párod, mert a szüleid "elmarják" mellőled, mindegyikükről meg van a véleményük, ez azért nem jó, mert csak, ez meg azért, mert ezért.
Általában nem azért lesznek az emberek befeléfordulók, zárkózottak, mert ilyennek születtek, hanem mert a szülők ezt nevelték bele a gyerekükbe. Szinte 100% biztos vagyok abban, hogy nálatok sosem volt születésnapi buli az ovis társakkal, még akkor sem, amikor a házatok kertjében lett volna rá lehetőség. Te pedig nem mehettél el mások bulijára már óvodás korodtól kezdve.
Nem itéllek el, ne így értsd. De az én tapasztalatom szerint ez így történik.
Megjegyzem, a férjem is befelé forduló, inkább nem ment el a testvére lányának az esküvőjére, én hazudtam ki nekik, hogy a férjem belázasodott (és ez pont a nagy Covid-őrület idején volt, szóval még hihető is volt)
A férjem szülei meghaltak egy balesetben, amikor ő 2 éves volt (nem is emlékszik rájuk), és a nagymama konzervatív világa tette a férjemet mindig befelé fordulóvá, mindig csendessé, mindig zárkózottá. Ez nem baj, nem szégyen, csak magyarázatot ad sokmindenre, és sok nő nem tudja kezelni az ilyen helyzeteket (férjemnek én vagyok az első hosszútávú társa, ő is 35 volt, amikor összejüttünk, nekem ő a második férjem, és már 20+ éve vagyunk együtt)
Miután nincs tapasztalatod az emberekkel, légy óvatos, ne ess csalók vagy téged kihasználók csapdájába. De ugyanakkor bizz is magadban, hogy megtalalod az igazit !
Férfiként írom,hogy amit és ahogy leírtál az nagyon korrekt és szimpatikus a szememben.
Vannak belső értékeid és gondolom ezt Te is igényelnéd a majdani kapcsolatodban.Az,hogy otthon laksz és a munkádat szereted,még ha nem is sztárfizetésű,azt mutatja,hogy helyén tudod kezelni a dolgokat,értékeled amid van,mert tudsz viszonyítani.
Mint barát is szimpatikus lennél,mert nagyon sokan éppen a csendes,egyszerű,de érzelmileg tiszta emberek társaságát szeretik,keresik.Én is.
Biztos vagyok benne,hogy lesz kapcsolatod és aki majd lesz,az egy hasonló értékrendű,nyugodt hölgy lesz,mert nem igaz,hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Megérdemled a boldogságot és meg is fogod kapni! Kívánom ,hogy legyen barátod és legyen párod is,akivel mindenben megértitek egymást !
Érdekes dolgokat írtatok és világítottatok meg.
Igen ez a mama-hotel téma az egyik, ami elég érzékeny téma a kapcsolatépítésben, különösen manapság. Nem érzem, h abban élnék. Egy nagy családi házban élünk. Bár igaz, h anyum főz, de ennek egyszerű praktikus okai vannak: 1 fővel többre vagy kevesebbre főz neki mindegy, én meg nyilván szeretem a főztjét. Általában amúgy is sokat főz, mert a testvéreim is gyakran járnak haza látogatóba plusz apám ugye. Ezen kívül amúgy önálló és önellátó vagyok, magamra mosok, házimunkából is kiveszem a részem természetesen.
Az igaz, h albérletet nem fizetek, de havi szinten majdnem hazaadok ide is annyit (átlag 100k körül, télen nyilván többet). Ezt leszámítva persze vannak tartalékaim, de egy saját ház… az sztem vágyálom marad, mint sokaknak a mai világban. Amúgy azért is nem megyek albérletbe, mert itt van a munkahelyem, viszont ez egy kis város, ahol nincsenek lakások, csak kertes házak, azokat sem nagyon adják ki és hát egyedül mit is kezdenék egy nagy családi házzal?
A külsőmmel nincsenek komolyabb problémáim úgy érzem. Nem vagyok ilyen szempontból az a hú de magabiztos, de azért nem gondolom magam annyira csúnyának sem, h emiatt ne lenne senkim. Ez nálam inkább lelki okok miatt necces kérdés. Amúgy a szüleim nem marnak el senkit, nem is lenne kit. Ők örülnének a legjobban, ha találnék vkit.
Köszi az eddigi válaszokat.
#7 első randin nem tudom mennyire szokás exekről beszélni, de ha ez érdekelne elmondanám: volt, aki megcsalt, volt, aki csak simán dobott, mert úgy érezte, h nem fog működni és olyan is volt, akit én dobtam hasonló indokból. De ezek már régi storyk. Ahogy írtam is nagyon rövid kapcsolataim voltam és az utolsó is nagyon régen volt már.
Nem drogozok és inni is csak nagyon ritkán max 1-2 sört. Nem igazán bírom az alkoholt, de ittasan legrosszabb pillanataimban is max kellemetlenül érzelgős vagyok.
Írtam, h igényes vagyok magamra és a környezetemre is, ebbe nyilván benne van a ház is, ahol élek. Vidéki ember vagyok. Szeretem az állatokat, de itt nem annyira szokás bent tartani kutyát vagy macskát.
A kütyüzés igaz, bár ez inkább olyan, h egyedül vagyok, mit csináljak? Amikor kapcsolatban voltam foglalkoztam a párommal, bár ahogy írtam is nem voltak túl hosszú kapcsolataim.
#8 nem vagyok egy Brad Pitt, de ronda nem vagyok sztem. Nem csálék a fogaim, nincs nagy orrom, meg semmi ilyen klasszikus “rondasági” faktor, főleg túlsúlyos nem vagyok (kb 183/75), de ronda és túlsúlyos emberek is élnek kapcsolatban, szóval ez annyira nem szempont sztem.
Nyilván nem vagyok tökéletes, de hogy mások szerint mi velem a baj, azt én nem tudhatom, mivel nincsenek nagyon kapcsolataim, így senkitől sem hallok véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!