Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok / nők, ti mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / nők, ti mennyi ideig tudtok fókuszálni úgy egy mobilos társkeresőre, hogy közben ne váltsatok át egy másik alkalmazásra vagy nem kezdetek el csinálni valami teljesen mást?

Figyelt kérdés

Feltettem egy hasonló kérdést a játékos témában is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12411874..

Egy mobilos társkereső appot csinálok ami felfogható multiplayer játéknak is.

Kapsz egy random embert, X ideig tudsz vele csetelni, és az alatt kell eldöntened, hogy szimpatikus-e neked, és folytatnád-e vele a csetet újabb X időre!

De ez csak akkor működik jól, ha folyamatosan élőben csetelsz a partnereddel, mint egy "rapid randin". Ha közben átváltasz az alkalmazásról, akkor az hamar megöli az ismerkedést. Úgyhogy érdekelne, hogy mennyi ideig lenne élvezhető egy ilyen játék?

Gondoljatok arra is, hogy nem feltétlenül érdekes a csetpartnered, lehet, hogy unalmas a másik vagy nem jöttök ki jól.

Tehát ne mondjátok azt, hogy X az lehet fél óra, csak akkor, ha egy unalmas emberrel fél óráig is szívesen elcsevegtek xD

2023. szept. 22. 15:13
A kérdező szavazást indított:
Max 1-2 perc
Max 5 perc
Max 10 perc
Max 15 perc
Max fél óra
Max 1 óra
9 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ja amúgy ha leírnátok az életkorotokat kommentben azt megköszönném xD

Elsősorban fiataloknak készülne az app.

2023. szept. 22. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudod biztosítani, hogy az X idő alatt a 'való életben' ne terelje el valami a felek figyelmét? Mert ha felmegyek, beszélgetek valakivel, majd nem válaszolok, mert elmentem csomagot átvenni/kakilni/behabarni a főzeléket, de nyitva hagytam a csetet, akkor a másik pipa lesz.
2023. szept. 22. 15:51
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát garantálni nem tudom nyilván, más társkeresőkben is van ghosting xD

Max ösztönözni lehet az embereket, ha X rövidebb idő, akkor a többség még tud fókuszálni, illetve ez egy játék ha otthagyod és letelik az X idő, nem jelzel hogy még ott vagy, "meghalsz", bukod az addigi pontjaidat.

A kérdés hogy mennyi legyen X. Ha idegesítően rövid idő, akkor az emberek kapkodni fognak, ha meg túl hosszú akkor szétunják magukat xD

2023. szept. 22. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Ingyenes App lesz? Vagy fizetős?
2023. szept. 22. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Ingyenes, de ez hogy jön a témába? xD
2023. szept. 22. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Uhh nulla perc kb :D Nekem mindig csinálnom kell egyszerre vagy egymás után több dolgot is, film és videónézés közben is játszom a telómon, telefonálás közben olvasgatok a neten, stb :D Amikor társkeresőztem akkor is kb leírtam egy mondatot és már mást csináltam :D
2023. szept. 22. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:

5#

Érdekelt és megkérdeztem.

Ha kész lesz, lehet én is a felhasználója leszek.

2023. szept. 22. 16:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Életkort is írtok pls? xD Vagy lehet privátban is.
2023. szept. 22. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy erre nem lehet válaszolni, mert ha szimpatikus, akkor nagyon sokáig, de ha nem az, akkor pár perc után is lankadni fog a figyelmem. Ha bunkó, idegesítő stb. akkor meg legszívesebben rögtön félbehagynám.

Olyan 5-10 percet mondanék, annyi idő alatt azért el lehet dönteni, hogy akarod-e folytatni, nem csak egy szia, hogy vagy fér bele, de nem is túl sok. Viszont ha problémás az illető, akkor lehessen megszakítani közben is büntetlenül.

2023. szept. 22. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, 26n
2023. szept. 22. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!