Ha Viberen valaki belép a fiókomba másik eszközről azt jelzi nekem az alkalmazás?
Figyelt kérdés
Az a gyanúm hogy be lép egy illető a Viberembe. Az a kérdésem, ha én a telómról be vagyok lépve, és valaki egy másik eszközről, PC-ről, telefonról, bármiről belép én azt észreveszem? Mert pl a Face fióknál nem igazán láthatom ha valaki ismeri a jelszót, felhasználó nevet és belép... Viberen is így van?2023. jún. 27. 18:22
1/3 anonim válasza:
A viber esetében annak az illetőnek, aki be akar lépni, szüksége van közvetlenül a telefonodra, mert ha mobileszközön lép be, akkor az SMS kódot kell beírnia, ha pedig gépen, akkor a QR kódot kell beolvasni a telefonoddal, amin rajta a viber.
2/3 anonim válasza:
teljesen egyetértek az első válaszolóval
egy megerősítő kód kell a belépéshez, azt pedig a te telefonszámodra küldik
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én nem kaptam ilyen kódot, így viszont nem valószínű hogy belépett volna a viberembe.... Csak fura hogy honnan tud olyan infókat, amit csak ott írtam le egy bizonyos valakinek de nem beszéltem máshol, másnak erről.
2023. júl. 8. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!