Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit szólnál ha megismerkednénk...

Mit szólnál ha megismerkednénk? 26/F

Figyelt kérdés

26 éves, 180 cm magas, barna haj & szem, multinál irodistaként dolgozó és egyetemre járó férfi vagyok Pest megyéből. Szeretnék ismerkedni 18-30 közötti környékbeli lányokkal, akikkel jókat lehet beszélgetni.

Számomra fontos az őszinteség és a nyitottság, a kreativitás és az önkifejezés. Szeretem a természetjárást, túrázást, bár jobb szeretek társaságban kimozdulni. De legyen az egy sütögetéstől kezdve egy mozizáson át, paintball, koncert/fesztivál/buli, szabadulószoba, vagy akár egy csillagnézés vagy bármi ilyesmi én sok mindenre vevő lehetek.

Egyébként barátságot keresek, ami akár komolyabbá is válhat, ha minden jól alakul. Nem kapkodós, viszont nem is csigatempóm van, és a nemet is elfogadom, ezért írom így. Ha ezek úgy hangzottak, mint ami érdekelhet téged, várlak a privát üzeneteim között.

2023. szept. 20. 23:32
 1/4 anonim válasza:

Őszintén, nagyon meglepődnék! :)

József, 32

2023. szept. 21. 05:50
 2/4 anonim válasza:
Már megint kanos vagy?
2023. szept. 21. 07:52
 3/4 anonim válasza:
annyira nem örülnék neki
2023. szept. 21. 12:01
 4/4 anonim válasza:

"Kiönteném a Szentelt kristályvizet és meglocsolnálak a cseppekkel, a maradékot kiinám"

Lukács 6:31

2023. szept. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!