Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Rövid hajú lányt keresek?

Rövid hajú lányt keresek?

Figyelt kérdés

Kis korom óta tetszik, de nem találtam rá, akinek ilyen frizurája lenne és ismerkedne velem. Talán bizonyos határozottságot sugároz, ami szerintem hiányzik magyarországon. Valahol az elköteleződéssel is azonosíthatom, de fene tudja.

2x, f, bp. minden egyéb levélben.

2023. szept. 20. 14:39
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én meg rövid hajú nőt...
2023. szept. 20. 15:13
 2/12 anonim válasza:
Én meg hosszú hajú lányt. :)
2023. szept. 20. 18:23
 3/12 anonim válasza:
Én meg hosszú hajú fiút. :)
2023. szept. 20. 20:08
 4/12 anonim válasza:

"Talán bizonyos határozottságot sugároz, ami szerintem hiányzik Magyarországon."

Ezt hogy érted? Nincsenek határozott emberek Mo.-on?

"Valahol az elköteleződéssel is azonosíthatom, de fene tudja."

Tessék?

2023. szept. 20. 20:10
 5/12 anonim válasza:
Ehhh, bezzegh a kommunizmusban mindenből csak egy féle volt! 🤣
2023. szept. 20. 20:10
 6/12 A kérdező kommentje:

5 Kíváncsi vagyok, hogy bírtam volna.

4 Ghosting jelenség, illetve bizalmatlanság. Aki ismerkedni akar, randizzon. Chatelés a halálom. :(

Lányok nem merik levágni, mert vagy három év, mire újra hosszú lesz. Aki ilyen határozott, azzal talán lehet hosszan számolni.

2023. szept. 20. 21:17
 7/12 Anton Chigurh válasza:

Igen, rövid hajú lányt keresel.

Örülök, hogy segíthettem! 😆

2023. szept. 21. 13:21
 8/12 anonim válasza:
Helló sorstárs! Én 30-as férfi vagyok, én is extrém rövidre nyírt hajú nőket keresek, vagy olyan hosszú hajú nőt aki hajlandó ezt hamarosan meglépni. Eddig sikertelenül. Te mennyire rövid hajút szeretnél?
2023. szept. 21. 17:35
 9/12 anonim válasza:

Nő vagyok és vagy dupla annyi idős, mint a kérdező.

Az, hogy egy nő levágja a haját, nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne. Legalábbis nekem nem volt az. Volt amikor a fenekemig ért, de kényelmetlen volt és macerás, úgyhogy szépen egyre rövidebb lett. Tavaly decemberben fogtam a hajnyírót és az egészet letoltam 3 centisre. Imádtam. Hamar megszáradt, nem volt vele gond. Nekem mondjuk extrém gyorsan nő a hajam, úgyhogy ezen nem stresszeltem. De soha, egy kapcsolat kedvéért sem változtatnék magamon külsőleg.

2023. szept. 21. 19:59
 10/12 anonim válasza:
Es ha megtalaltad?
2023. szept. 21. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!