Rövid hajú lányt keresek?
Kis korom óta tetszik, de nem találtam rá, akinek ilyen frizurája lenne és ismerkedne velem. Talán bizonyos határozottságot sugároz, ami szerintem hiányzik magyarországon. Valahol az elköteleződéssel is azonosíthatom, de fene tudja.
2x, f, bp. minden egyéb levélben.
"Talán bizonyos határozottságot sugároz, ami szerintem hiányzik Magyarországon."
Ezt hogy érted? Nincsenek határozott emberek Mo.-on?
"Valahol az elköteleződéssel is azonosíthatom, de fene tudja."
Tessék?
5 Kíváncsi vagyok, hogy bírtam volna.
4 Ghosting jelenség, illetve bizalmatlanság. Aki ismerkedni akar, randizzon. Chatelés a halálom. :(
Lányok nem merik levágni, mert vagy három év, mire újra hosszú lesz. Aki ilyen határozott, azzal talán lehet hosszan számolni.
Igen, rövid hajú lányt keresel.
Örülök, hogy segíthettem! 😆
Nő vagyok és vagy dupla annyi idős, mint a kérdező.
Az, hogy egy nő levágja a haját, nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne. Legalábbis nekem nem volt az. Volt amikor a fenekemig ért, de kényelmetlen volt és macerás, úgyhogy szépen egyre rövidebb lett. Tavaly decemberben fogtam a hajnyírót és az egészet letoltam 3 centisre. Imádtam. Hamar megszáradt, nem volt vele gond. Nekem mondjuk extrém gyorsan nő a hajam, úgyhogy ezen nem stresszeltem. De soha, egy kapcsolat kedvéért sem változtatnék magamon külsőleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!