A fogdosás és a random lányok lekapása (csókolózás egy kis tánc után) kívül nincs más módja az ismerkedésnek bulikban?
Figyelt kérdés
Hali, az a helyzet, h ha csak beszélgetek lányokkal akkor nem "ébresztek fel" bennük semmit, szal a dumálgatás fullra nem működik nekem ismerkedéskor. A random lesmárolás, és a fogdosás viszont, sokkal jobban. Ez miért van?2023. szept. 17. 14:23
21/25 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen sztorim tavaly 😂
Egy baráti társasággal voltam egy szórakozóhelyen. Mellettünk három lány rázta magát, dörgölőzött egymáshoz és élvezték a pasik fogdosását és nézését. Jött egy négyes fiú brigád, akik közül az egyik odaállt az egyik csaj mögé. A lány kb fél percen belül megfordult és lesmárolta a pasit. Én nem tudom, hogy mi lehetett a gond, de a srác elkezdett köpködni, szájat törölgetni és megpróbált rágót szerezni. Nevetve adtam neki és tök hálás volt érte.
Szóval csak óvatosan azzal a random csókkal, ki tudja mi lesz belőle 😉
2023. szept. 21. 20:27
22/25 anonim válasza:
Utolsó hát könnyen lehet hogy nem volt szép lány, pl egy milftől én hánynék legyen akármilyen jó is:D
2023. szept. 21. 20:29
23/25 A kérdező kommentje:
szerintem hányás szagú volt a lehellete, előfordul...
2023. szept. 21. 20:34
24/25 anonim válasza:
És te képes vagy random csajokkal smárolni akik nemrég hánytak, minthogy megpróbálnál velük beszélni 🤦😂
2023. szept. 21. 20:39
25/25 A kérdező kommentje:
Amit dumalnak neha rosszabb mint a hanyas szag
2023. szept. 22. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!