Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tegyek, hogyan mondjam...

Mit tegyek, hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Kavartam egy nővel 4-5 hónapig, nagy volt a tűz mindkét oldalon…szerelem….szenvedély. Van férje, de elküldte annak tudatában, hogy vállaltak valamit a férjével 5 éven belül(ezt utólag tudtam meg) . Mikor elküldte nyomatékosítottam benne, még meg tudja oldani a dolgot , én el vagyok magamba úgy ahogyan eddig is. Ennek ellenére így cselekedet. Közben kiderült 1-2 dolog ,jött egy nagyobb hullámvölgy , nekem leszállt a rózsaszín köd, nagyon nehezen tudom elengedni ezeket a dolgokat, sőt bele betegszem…. És már nem érzek ugyan úgy iránta mint előtte, viszont rettenetesen lelkiismeret furdalásom van.

2023. szept. 16. 15:01
 1/1 anonim válasza:

Hát megmondani aljasság lenne. Bár ő is vessen magára, hogy néhány hónap miatt eldobja a házasságát. De tőled meg aljasság lenne most elküldeni.

Esetleg próbáld meg visszaterelgetni a férjéhez. Bárhogy is, nem tudom hogy. Egyenesen, trükkökkel...Bár az nem mindegy mennyi ideje hagyta el.

2023. szept. 16. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!