Van itt olyan budapesti lány akit érdekelne?
Szóval régebben mondhatni viszonylag jó pasi voltam, most már szedtem fel egy kis súlyt, de még így is sokan szimpatikusnak találnak. Olyan alkalmit vagy barátság extrákkal kapcsolatot szeretnék ahol a lány szereti a szexet es igényli is, viszont kapcsolatot semmi esetre sem szeretnék, legjobb lenne a nevünket sem megosztani egymással.
Külsőre nincs semmi különös elvárásom, higenia fontos illetve legyen meg a kémia.
32f
Az már nem okoz élvezetet ha a "barátnődet"látod hogy élvezi azt amit csinálsz???
Az okoz élvezetet ha nevünketsemegosztani nő élvezi amit csinálsz?
Ezt nem értem 🤷♀️🤷♀️
Mert a barátnőmmel nem szexelünk, ezért.
Egyébként meg szerintem ez is egy kínk, mint pl amikor pasik/csajok arra izgulnak hogy idegenekkel szexelnek vagy bármi egyéb fetish.
Miért nem szexel veled a barátnőd?
Miért vagy még vele?
Érdekből...😄 Biztos lehetne ilyen is, de hogy tudtok mindig a legfurcsább dolgokra gondolni?
Azért mert ő nem kívánja a szexet, se velem se mással ( próbálta egyszer kétszer mással is, de egyszerűen nem akarja).
Azért nem hagyom el mert a szexet leszámítva jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!