Van itt olyan budapesti lány akit érdekelne?
Szóval régebben mondhatni viszonylag jó pasi voltam, most már szedtem fel egy kis súlyt, de még így is sokan szimpatikusnak találnak. Olyan alkalmit vagy barátság extrákkal kapcsolatot szeretnék ahol a lány szereti a szexet es igényli is, viszont kapcsolatot semmi esetre sem szeretnék, legjobb lenne a nevünket sem megosztani egymással.
Külsőre nincs semmi különös elvárásom, higenia fontos illetve legyen meg a kémia.
32f
Igen, van, érdekelne. Elég szőrös, talán betyárkörte is van, remélem nem baj.
Jósk... Akarom mondani Juci, 68
Elképesztő 🤣
Ettől azért viccesebbre számítottam.
Igen. Bár műtétem még nem volt.
Kiki, 40/TR
Barátnőm tud róla, nem a feleségem egyébként, de 10 éve együtt vagyunk.
Nyilván nem csak "üríteni" kellene, vagy nem tudom ti hogy szoktatok de nekem az okoz élvezetet ha látom hogy a lány élvezi amit csinálok.
Az ilyen nőt még sosem látott válaszokat egyszerűen csak nem értem, miért gondolod, hogy csak az vágyhat ilyen kapcsolatra aki nem ért a nőkhöz? Nyilván nagyon ritka az ilyen csaj, de az esély nem gondolom hogy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!