Miért várják el a 16-25 éves nők, hogy a pasi válaszoljon lassan?
Figyelt kérdés
Miért van arra szükségük, hogy egy férfiban kihívást lássanak? Miért kell nekik, hogy egy férfi elfoglalt és sikeres legyen?2023. szept. 10. 18:56
11/12 anonim válasza:
8-as, ez a gondolkodás is incel gondolkodás.
Kérdező, én még nem találkoztam olyannal aki ne értékelné ha gyorsan válaszolnak.Az én barátom is eleinte percek alatt írt, aztán meg hirtelen leszokott róla.És mai napig feltud ezzel idegesíteni, még ha megértem én azt hogy nem ér rá, de na.
2023. szept. 11. 10:20
12/12 anonim válasza:
Kortól függetlenül azért, mert ha más ismerkedek valakivel és írni sincs rám ideje akkor hogy lesz ideje találkozni, megismerni, randizni?
Nem mindenkinek a pénz számít.
2023. szept. 11. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!