Van egy lányt aki Soltvadkert környékén szeretne megismerni egy 25 éves német férfit?
Figyelt kérdés
25 éves, német férfi vagyok. Olyan korombeli lányt keresek, akivel együtt tölthetem a szabadidőmet, akivel beszélgethetek, a magyar nyelv tanulásában is segítségemre lenne, és közös programot tervezhetünk (szórakozás, mozi …). Még nem sokat tudok magyarul, de tanulom.2022. szept. 30. 14:31
1/9 anonim válasza:
Német, na persze. Bár a magyar átlag írna így, mint te, "Jürgen".
Jürgen.
2022. szept. 30. 15:22
2/9 anonim válasza:
Deutsch ist sehr hart für mich.
2022. okt. 1. 01:03
3/9 anonim válasza:
Te nem vagy német.
2022. okt. 1. 08:21
4/9 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy még nem sokat tudsz magyarul elég jól megy, még a külföldieknek évek alatt is nehezen elsajátítható ragozásban is szinte mester vagy...
2022. okt. 1. 12:06
5/9 anonim válasza:
Ne írogass privát üzeneteket. Nem hihető a sztorid.
2022. okt. 1. 12:09
6/9 A kérdező kommentje:
Kaptam segítséget a szöveggel, biztos azért olyan magyar hangzik. De én tényleg német vagyok. Hogyan tudok bizonyítani?
2022. okt. 1. 14:35
7/9 anonim válasza:
Német az állampolgárságod max. De te nem vagy német, ilyen kitűnő magyar helyesirással és ragozással, mégha segitenek is...
2022. okt. 2. 11:24
8/9 A kérdező kommentje:
Én tényleg német vagyok. De már régóta itt élek. Ha nem hiszed, akkor találkozhatunk. Ide valósi vagy?
2022. okt. 2. 12:20
9/9 anonim válasza:
Igen, a Gábor egy ősi német név, persze. 🤦♀️
2022. okt. 2. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!