Ha 35 évesen vagy idősebben találtad meg a férjedet,hol és hogyan találkoztatok? Azóta született gyermeketek?
Nem én, a lányom:
Egy társkeresö oldalon írt rá a férje, annak ellenére, hogy "papírforma szerint" egyáltalán nem passzoltak össze, teljesen más hobbik, érdeklödés, alaptermészet, de már az elsö találkozáskor egyértelmü volt, hogy a másik az, akit keresnek.
Kb fél év után összeköltöztek, két év múlva összeházasodtak. A lányom még egy év múlva végezte el a képzését, utána startoltak a babával, akkor volt 38. Az elsö hónapban terhes lett, sima terhesség után megszületett a kisfiuk. Két év múlva megpróbálták, hátha lesz egy kislány is (fiú sem lett volna probléma, csak egy lány érdekesebb a meglévö fiú mellé), ez is egyböl összejött, és tényleg kislányuk született. Több gyereket nem terveznek.
48 évesen találtam meg a "majdnem" férjemet.
(Egyértelmű, hogy gyermek már nem születhet, hiszen sokkal idősebb nálam.) De ÖRÖKBE(!) fogadtam volna a rokonságban lévő kiskorúakat...)
Az egyiknek - 13 éves kislány - segítettem volna az életpályáját kibontakoztatni.
Ui: viszolygok attól, hogy a férfinak mindenben "megfeleljek", ezért nem sikerül a házasság. Kompromisszumkész vagyok, de nem a végtelenségig!
Azt azért hozzátenném, hogy 36 éves korom óta több-kevesebb folyamatossággal gyülekeznek a jelöltek.
De más középkorúak is küzdenek - velem együtt - az életük újrakezdésével, illetve azzal, hogy nem sikerül nekik a házasság.
Akit tavaly 48 évesen ÚJRA(!) megtaláltam, már 31-32 éves korom körül látásból - bulis rendezvényen - oldalpillantásokat vetettünk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!