Találkoztam egy lánnyal a boltban, beképzelem, vagy lehetne esélyem nála?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kicsit fura kérdés lesz, de kiváncsi vagyok a tapasztalatokra/véleményekre.
Az egyik boltban megláttam egy lányt, meg is néztem magamnak, és miközben másodjára is visszafordultam, hogy megjegyezzem ki ő, láttam, hogy ő is hátrafordult, hogy visszanézzen rám. Ott dolgozik a boltban, érdemes törzsvásárlónak állnom, hátha összefutunk még és lehet valami, vagy félre olvastam a jeleket?
Köszi a segítséget előre is! :D
2022. dec. 10. 16:07
1/3 anonim válasza:
Boltban dolgozom, max akkor nézek emberek után ha elbambulok és elfelejtem hol tartottam, vagy ha gyanús az egyén, ritkán akkor is ha kitűnik a tömegből. :D Nem látnék bele többet, de ki tudja.
2022. dec. 10. 17:03
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig már kezdtem reménykedni. :D
Azért köszi a válaszod!
2022. dec. 10. 19:54
3/3 anonim válasza:
Én nővel és egy 10-essel idősebb de annyira tüneményes egy dög🫠 kicsit beszéltem is vele.
2022. dec. 11. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!