Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megbízhatóbb, megfontoltabb,...

Megbízhatóbb, megfontoltabb, komolyabb férfiként hol találok olyan nőt, aki ezt keresi?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és nem ez a nagy dumás, szétesem a lazaságtól típus.

Sajnos úgy érzem így el vagyok könyvelve unalmas jófiúként, pedig önálló életem van, sem buta sem ronda nem vagyok.

2023. szept. 2. 14:33
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nyíregyhàza környékén engem is érdekelnék ilyen lànyok, akinek ez tetszik :)
2023. szept. 4. 08:36
 12/15 anonim válasza:
Engem érdekel ismerkedés. 33 vagyok.
2023. szept. 11. 13:24
 13/15 anonim válasza:
Max. akkor leszel (leszünk) érdekesek a nők számára, ha 1. már kiélték magukat, 2. ott a nyakukon x poronty, és nem akarják őket egyedül nevelni, 3. kezdenek megöregedni, és a rosszfiúknak már nem kellenek. Addig marad a "kedves vagy, rendes vagy, biztosan főnyeremény lennél valakinek, de..." típusú duma a csajok részéről.
2023. okt. 21. 20:42
 14/15 anonim válasza:
Minden normális nő ilyen pasit akar. Nyilván kell a közös érdeklődés...meg a vonzalom is.
2023. nov. 24. 22:09
 15/15 Kedves Vezető válasza:

Bárhol találsz ilyet.

Nagy rád a kereslet, ha van pénzed, nem beszélsz sokat, szerintem sok nő álma ez, mert melletted még azt csinàl amit akar.

Ezért vigyázz is, mert nem úgy fog bemutatkozni hogy:

"Szia, jöttem elbszni az életed!"

Csak van valami amit szeretsz amúgy csinálni, és nem unalmas.

Ne értékeld alul magad.

Azért mert ezeket a nem szorongó extrovertált embereket látod mindenhol, YT, Tv, stb, ez nem jelenti azt, hogy ezek tartalmas emberek is.

2024. máj. 25. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!