Jó lenne egy olyan barátnő, aki szívesen lógna velem a természetben. Hm?
Én harminc közepe vagyok, Budapesten élek.
Nagy utazó-természetjáró ugyan nem vagyok, de szeretnék belejönni és több időt eltölteni a természetben.
Tudom, vannak túracsoportok, de nekem nem mindegy, hogy kivel/kikkel megyek, nem kell a társaság csak a társaság miatt.
Illetve én nem őrült nehéz, agyonszervezett túrákra gondolok. Csak kimennék az erdőbe, beszívnám a levegőt, leülnék a fűbe, megnézném ahogyan felkel vagy lemegy a nap.
Lehetőleg olyan társat keresek, aki szintén aránylag fitt.
Igaz történet: tegnap egyedül mentem szerintem vagy 10-15 kilométert - kicsit elszámoltam magam - és hazafele már futottam időnként, annyira unalmas volt. :D A táj szép volt, de egyben szomorú is, ha belegondolok, milyen lett volna valakivel akit szeretek.
4# Tanulj meg olvasni. A kérdés első mondata kezdődik így: "Jó lenne egy olyan barátnő"
és nyilvánvalóan romantikus szándékkal keres ilyen nőt, triviális hogy heteroszexuális, ezért nincs kiemelve, hogy az.
8. és 9. Heteroszexuálisnak lenni a normális, nem igényel megkülönböztető jelzést, A magukat mindenféle más dolognak gondoló embereknek kell odaírni, hogy nem heteroszexuálisok, mert az már nem alapvetés. Ez egyedül az ő dolguk.
A kérdésből számomra világos, hogy egy férfi keresi a társát. Mondjuk nekem van szövegértési képességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!