Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jó lenne egy olyan barátnő,...

Jó lenne egy olyan barátnő, aki szívesen lógna velem a természetben. Hm?

Figyelt kérdés

Én harminc közepe vagyok, Budapesten élek.

Nagy utazó-természetjáró ugyan nem vagyok, de szeretnék belejönni és több időt eltölteni a természetben.

Tudom, vannak túracsoportok, de nekem nem mindegy, hogy kivel/kikkel megyek, nem kell a társaság csak a társaság miatt.

Illetve én nem őrült nehéz, agyonszervezett túrákra gondolok. Csak kimennék az erdőbe, beszívnám a levegőt, leülnék a fűbe, megnézném ahogyan felkel vagy lemegy a nap.

Lehetőleg olyan társat keresek, aki szintén aránylag fitt.

Igaz történet: tegnap egyedül mentem szerintem vagy 10-15 kilométert - kicsit elszámoltam magam - és hazafele már futottam időnként, annyira unalmas volt. :D A táj szép volt, de egyben szomorú is, ha belegondolok, milyen lett volna valakivel akit szeretek.

2023. szept. 1. 18:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én imádok. De csak lányokkal.
2023. szept. 1. 19:00
 2/11 anonim válasza:
Inkább az a szomorú, hogy még az se derült ki, hogy te nő, vagy férfi vagy. Ez így elég komolytalan.
2023. szept. 1. 19:03
 3/11 anonim válasza:
Ezt mintha én írtam volna, annyi különbséggel hogy 29 vagyok és nem budapesti - de nem írtam, mert sajnos szétszednének miatta ezen az oldalon 😑
2023. szept. 1. 19:05
 4/11 anonim válasza:

4# Tanulj meg olvasni. A kérdés első mondata kezdődik így: "Jó lenne egy olyan barátnő"

és nyilvánvalóan romantikus szándékkal keres ilyen nőt, triviális hogy heteroszexuális, ezért nincs kiemelve, hogy az.

2023. szept. 1. 19:07
 5/11 anonim válasza:
29. a legszebb kor! ☺️
2023. szept. 1. 19:08
 6/11 anonim válasza:
Ebből szerinted kiderul hogy az illető férfi? Számomra nem!
2023. szept. 1. 19:10
 7/11 anonim válasza:
Ebben a mai beteg világban már oda kell írni a nemet. Honnan tudná bárki, hogy ki a fene a másik? Ja, találgassunk... 😃😂😂😂
2023. szept. 1. 19:11
 8/11 anonim válasza:

8. és 9. Heteroszexuálisnak lenni a normális, nem igényel megkülönböztető jelzést, A magukat mindenféle más dolognak gondoló embereknek kell odaírni, hogy nem heteroszexuálisok, mert az már nem alapvetés. Ez egyedül az ő dolguk.

A kérdésből számomra világos, hogy egy férfi keresi a társát. Mondjuk nekem van szövegértési képességem.

2023. szept. 1. 19:17
 9/11 anonim válasza:
Én is szeretek természetben szexelni, de ez elég gyenge. Ja, ne írj privátot, pali vagyok
2023. szept. 1. 19:32
 10/11 anonim válasza:
Nem ettek meg a szúnyogok?
2023. szept. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!