Gond, ha egy férfinak kicsi a lába?
Szerintem azért lehet gond mert szeretik azt érzezni hogy a fiú nagyobb náluk. Talán te sem érzeznéd jól magad ha egy lánynak nagyobb mint a tiéd!
Az is lehet hogy nem vagy elég magas hozzá ha már kicsi láb.
Keress alacsony lányokat.
Nekem azért tetszik, ha nagy lába van egy férfinak, mert az olyan férfias, de különösebben nem foglalkozom vele.
Amúgy, ha 180 felett vagy, hogy nem dőlsz el?😅
10#: Nem a gyerek méretnél nézem, de tény, hogy különös ez a méret, így nehéz találni igazán megfelelő típust;
14#: :). Nem dőlök el, igyekszem karban tartani az egyensúlyozó képességemet, és nagyokat lépek, így nincs eldőlés:);
15#: Teljességében 1.84 vagyok.
"A nőket mennyire zavarja ez a dolog?"
. Szerintem a férfit jobban zavarja...
Sosem jutott eszembe a cipőmérete szerint megítélni egy férfit.
Amúgy nekem is kicsi nőként, alig 35-ös, mondjuk én pici is vagyok hozzá. Apukámnak is csak 40-es, bár ő csak 168 cm. A te magasságod tényleg érdekes párosítás ezzel a mérettel, de hát istenem, amíg megállsz a lábadon, miért lenne ez gond? Max nagylábfétises nőknél tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!