Hogy találhatnám meg ezt a lányt?
A Szelídi-tónál, a Szittyótéren volt szombat este (2023.8.12) egy mondhatni retro buli. Én ott voltam, egy étteremben ültem le kívül, onnan láttam a táncoló tömeget. (Ott voltak pár méterre az étterem előtt.) Egyszer csak kitűnt valaki nekem a tömegből. Ott táncolt a tömegben egy magasabb lány. (Fehér hosszú felsőben, krém színű nadrágban volt, a haja barna színű, a szemei pedig magával ragadóak.) Az az egy két-óra alatt amíg ott voltam, szemeztünk. (Én is magas vagyok, szőkésbarna hajjal. Rajtam világoskék póló, farmer rövidnadrág volt, a kezemen pedig egy fekete óra.)
Még akkor is kerestük egymás tekintetét, amikor elindultam onnan.
Hogyan találhatnám meg őt?
Bocsánat hogy túl részletesen írtam le a helyzetet, de azt remélem, hogy eljut hozzá ez. Viszont ha így van, és esetleg magadra ismersz, kérlek írj.
elmúlt a pillanat
még ha meg is találnád így, nem biztos, hogy örülne, hogy így próbálod megkeresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!