Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy találhatnám meg ezt a lányt?

Hogy találhatnám meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés

A Szelídi-tónál, a Szittyótéren volt szombat este (2023.8.12) egy mondhatni retro buli. Én ott voltam, egy étteremben ültem le kívül, onnan láttam a táncoló tömeget. (Ott voltak pár méterre az étterem előtt.) Egyszer csak kitűnt valaki nekem a tömegből. Ott táncolt a tömegben egy magasabb lány. (Fehér hosszú felsőben, krém színű nadrágban volt, a haja barna színű, a szemei pedig magával ragadóak.) Az az egy két-óra alatt amíg ott voltam, szemeztünk. (Én is magas vagyok, szőkésbarna hajjal. Rajtam világoskék póló, farmer rövidnadrág volt, a kezemen pedig egy fekete óra.)

Még akkor is kerestük egymás tekintetét, amikor elindultam onnan.

Hogyan találhatnám meg őt?

Bocsánat hogy túl részletesen írtam le a helyzetet, de azt remélem, hogy eljut hozzá ez. Viszont ha így van, és esetleg magadra ismersz, kérlek írj.

2023. aug. 15. 01:54
 1/8 A kérdező kommentje:
#1 A személyisége érdekel, tényleg meg szeretném ismerni.
2023. aug. 15. 02:11
 2/8 anonim válasza:
Máskor ne csak szemezz, hanem cselekedj, mert így jársz mint most. Az esélyed szinte 0, hogy itt megtalálod. Én így ismertem a barátomat, hogy nem féltem odamenni hozzá a bárban.
2023. aug. 15. 04:35
 3/8 anonim válasza:
Menj vissza ugyanarra a helyre ugyanakkor, ugyanolyan retrobulin, hátha szerencséd lesz
2023. aug. 15. 04:36
 4/8 anonim válasza:
Érdeklődj a közelben, de esélyed, h megtaláld nem sok...
2023. aug. 15. 05:21
 5/8 anonim válasza:
Nagyon nagy szerencsével
2023. aug. 15. 07:59
 6/8 anonim válasza:
Akkor kellett volna lépni, nem itt keresni ahol 9% az esély.
2023. aug. 15. 09:22
 7/8 anonim válasza:

elmúlt a pillanat

még ha meg is találnád így, nem biztos, hogy örülne, hogy így próbálod megkeresni

2023. aug. 15. 10:19
 8/8 anonim válasza:
Én vagyok, de bocs nem téged néztelek.
2023. aug. 15. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!