Nők 25-35 között, lenne valakinek kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
27 éves, középmagas, hosszú hajú férfi vagyok. Értékelem a művészeteket, de nem én leszek az, aki ezermesterkedni fog, nem vagyok az az alkat. Kicsit elvont, elvarázsolt fickó vagyok mások elmondása szerint, kérlek benneteket, eszerint mérlegeljetek.2023. aug. 7. 17:37
21/51 anonim válasza:
Kérdező te egy agresszív állat vagy.
2023. aug. 8. 16:51
22/51 anonim válasza:
Valaki jelentse már ezt az ostoba fajankót.
2023. aug. 8. 16:53
23/51 anonim válasza:
Tudod nem az a legnagyobb baj hogy provokálnak, hanem ahogy lereagálod ;) tedd helyre magadban a dühkezelési problémáid és aggressziód aztán próbálkozz
2023. aug. 8. 16:54
24/51 A kérdező kommentje:
Tehát elismered, hogy provokálsz (provokáltok). Ez szerintem nagyobb gáz. Az én reakciómmal semmi baj, bicskanyitogató a stílusotok.
2023. aug. 8. 17:02
25/51 anonim válasza:
Én tudom hogy provokálnak, de én csak most írok elsőnek a kérdésed alá szóval ne kenj rám semmit és igen van baj a reakcióddal, nem tudod úgy megvédeni magad, hogy ne süllyedj le a szintjükre vagy éppen egy szinten vagy velük. A reakciód, gyerekes és agressziót sugall, ezzel a kombóval elég kevés helyen találsz magadnak párt, sokkal jobb lett volna ha nem adod alájuk a lovat és csendben maradsz és/vagy ésszel próbálsz ellenük fellépni és nem lesüllyedni hozzájuk.
2023. aug. 8. 17:08
26/51 anonim válasza:
25# Szerintem szomorú, hogy még az ismerkedős topikban is folyamatosan védenie kell magát az embernek, különben szétszedik.
Nem lenne célravezetőbb nem szétcsesztetni mindenkit, aki feltesz egy kérdést, hogy ne kelljen védekeznie?
2023. aug. 8. 17:15
27/51 A kérdező kommentje:
Mint írtam, teljesen jogos hangnemben reagáltam. Ez a "lesüllyedés" duma ócska. Igenis le kell süllyedni a szintjükre, mert talán CSAK ebből értenek. Egyébként tanulmányok foglalkoztak vele, hogy akik provokálnak interneten, pszichopátiás jegyeket mutatnak. És mint az tudvalevő, a pszichopaták nagyobb vonzerővel rendelkeznek, nekik hisznek hamarabb, mert ők maradnak kvázi nyugodtabbak. Aki meg forr az igazságtalanságtól, el van könyvelve agresszívnek. A legkevésbé sem érdekel, hogy rólam milyen vélemény alakul ki ebben a kommentszekcióban, én csak annyit tudok, hogy mindig megvédem magam. Lehet folytatni az írogatást meg a sértegetést, de nem hinném, hogy normál fejjel gondolkodva engem minősítene.
2023. aug. 8. 17:15
28/51 anonim válasza:
#26 Célravezetőbb lenne, de azt nem tudod elérni, viszont ha megfigyeled azokat a kérdéseket, ahol az ilyenekkel nem foglalkoznak 1 válasz után abba is hagyják, mert nem hergelik őket tovább. Viszont továbbra sem változtat azon hogy a kérdező szerint jogos hangnem az hogy "Egy polcot nem tud felfúrni, de pofozkodna a kérdező xD"="Nem, csak a polcot törném a hátadon ketté". Agresszív, elfolytott düh van vagy tudom is én mi lehet csak stresszes, de ez nem normális reakció benne kész. Meg mint látod, nagyon szívesen felveszi azt az alacsony iq szerepet és azon a szinten folytat vitát ellenük. Én nem fogok senki mellé sem állni, szerintem mind a 2 véglet nem normális, de legfőgképpen nem nyugodt viselkedés.
2023. aug. 8. 17:19
29/51 anonim válasza:
Ugyan már... nem ítélhetsz meg ez alapján senkit, mert nincs objektív rálátásod.
Ezen az oldalon nincs természetes visszatartó erő. Senki sem tudja leégetni magát, mert nincs személyazonossága. Ez lehet a fő oka annak, hogy mindenki állat módjára viselkedik a másikkal, vagy néha még úgy sem.
2023. aug. 8. 17:29
30/51 anonim válasza:
"nem ítélhetsz meg ez alapján senkit, mert nincs objektív rálátásod."
Ezt kérlek fejtsd ki hogy miért is nincs? :D Csak mert a következő bekezdésedben ennek mondasz ellent.
2023. aug. 8. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!