Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők 25-35 között, lenne...

Nők 25-35 között, lenne valakinek kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés
27 éves, középmagas, hosszú hajú férfi vagyok. Értékelem a művészeteket, de nem én leszek az, aki ezermesterkedni fog, nem vagyok az az alkat. Kicsit elvont, elvarázsolt fickó vagyok mások elmondása szerint, kérlek benneteket, eszerint mérlegeljetek.

2023. aug. 7. 17:37
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
A varázslatot mivel éred el? 🙃
2023. aug. 8. 09:33
 12/51 anonim válasza:
A stílusod alapján a nők hamarabb küldenek a francba el mint te őket..
2023. aug. 8. 11:22
 13/51 anonim válasza:
Őszintén sajnálom azt aki szóba áll veled.
2023. aug. 8. 11:27
 14/51 A kérdező kommentje:
Örülhettek, hogy csak ennyit írtam. Ideállítotok sértegetni és még nektek áll feljebb, beszarok... Mike Tyson jól mondta. Az a baj az internettel, hogy bármilyen kis csicska írogathat bármit, a pofán vágás következménye nélkül.
2023. aug. 8. 12:13
 15/51 anonim válasza:

Kérdező, ezek úgy járják végig az online felületeket, hogy keresik hová tudnak beírni valami frappánsat, vicceset, kibe tudnak belekötni, kit lehet megalázni, így juttatva magukat apró sikerélményekhez. Névtelenül, arc nélkül még könnyebb ezt megtenni szégyenérzet nélkül.

Ezek után elégedetten könyvelhetik el, hogy "na , ma is jól megmondtam a magamét valakinek, akiről semmit nem tudok, nagyon ügyes és okos vagyok még mindig, amiért sikerült megalázni" és ezt nap mint nap be kell bizonyítaniuk saját maguknak, hogy megmaradjon az a hangyányi önbecsülésük, mert másképp nem jutnak sikerélményhez.

Aki ezt műveli,

2023. aug. 8. 12:36
 16/51 anonim válasza:
Aki ezt műveli, valójában sajnálatra szorul*
2023. aug. 8. 12:37
 17/51 anonim válasza:
Egy polcot nem tud felfúrni, de pofozkodna a kérdező xD
2023. aug. 8. 16:28
 18/51 A kérdező kommentje:
Nem, csak a polcot törném a hátadon ketté, amiért ilyen paraszt vagy. Annyira bírom, amikor neten keménykedtek, élőben meg csak sunyultok és bólogattok mindenre.
2023. aug. 8. 16:31
 19/51 anonim válasza:
Akkora red flagek vannak itt... remélem nincs nő aki szóba állna veled
2023. aug. 8. 16:42
 20/51 A kérdező kommentje:
A red flag a sok kis recskamatyi, aki az interneten pofázik ismeretlenül egy normális kérdésre. Remélem, eljön még az a világ, ahol brutálisan elverik az ilyeneket, mint te, de legalábbis a helyedre pakolnak, hogy tudjad, hány kilós vagy.
2023. aug. 8. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!