Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakit érdekel ismerkedés?...

Valakit érdekel ismerkedés? 33 éves nő vagyok, Tatabányán lakok, van 2 gyerekem.

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim válasza:

Hát nagyon sajnállak kérdező, hogy ilyen emberek jöttek ide neked válaszolni, nem igazán érdemled ezt meg, mert csak megpróbáltad, hátha van itt valaki értelmes, de látni, hogy nem nagyon, ezért zárják ki a nők az ezen oldalon való ismerkedést.

Én azt nem tudom megérteni, hogy mit zavar másokat, hogy valaki akar maga mellé egy társat, aki nem idős nem gyerek és a közelben lakik. Nem szexet akar, a tavkapcsolat meg kb szexkapcsolat, mert nem hülye, tudja, hogy nem fog működni :))

Persze, ha valakinek van gyereke, akkor az éljen egyedül, mert gyereket vállalt igaz? Annyira szomorú volt olvasgatni bizonyos kommenteket, amint rájöttök, hogy küld képet, mindjárt kuncsorogtok, mert ha egy topmodell, akkor mindjárt nem zavarna az, hogy van 2 gyerek mi? Álszent nyomik vagytok.

Kérdező, kívánom, hogy találj egy normális pasit és legyetek együtt boldogok.

2023. aug. 6. 21:51
 52/90 A kérdező kommentje:
52es: köszi.
2023. aug. 6. 22:02
 53/90 anonim válasza:
52: Igen, egy topmodell külsejű nő előnyt élvez két gyerekkel is a kérdezővel szemben. Na és? Dönteni szabad. Ettől még senki nem lett levesebb. Talán több sem. #28
2023. aug. 6. 22:04
 54/90 anonim válasza:
52-es egy álszent nyomi aki jött nyalizni. Látszik hogy életedben nem próbáltad a távkapcsolatot ha ilyen marhaságot írkálsz arról.
2023. aug. 6. 22:05
 55/90 anonim válasza:

54# azzal nincs semmi gond, de azzal, hogy olyan flegman meg lekezelően válaszolnak itt neki, az eléggé gáz.

De a mondandóm nem neked szólt.

55# kinek nyalizok? Fáj az igazság, hogy nem hogy a férfiak szégyenei vagytok, hanem még az embereké is? Rendesen megsajnaltam a kérdezőt olyan alparian viselkedtek itt vele, ennyirol van szó és nem többről. Simán csak lapoztam volna, mert nem egymást keressük a kérdezővel, így rá se írtam, de biztos nyalizni akarok, hogyne. Csak kicsit gondolkozzatok már.

Egyébként ha nem te írtad azokat a bizonyos rossz indulatú válaszokat, akkor ez a mondandó nem neked szólt és elnézést.

Amúgy a tavkapcsolatrol a véleményt fenntartom, nem egyezik a véleményünk, ez van, én elfogadom, ha te azt mondod, hogy a legkiralyabb dolog, de az én véleményem nem változik tőle. Nem próbáltam, igazad van, megmondtad így ismeretlenbe. Végülis csak 3 tavkapcsolatom volt, de felesleges erről beszélni, mert a kérdező nem akar, akkor minek?

2023. aug. 6. 22:18
 56/90 anonim válasza:
Kérek szépen én is képet! ;)
2023. aug. 7. 10:10
 57/90 A kérdező kommentje:
56os: küldtem képet
2023. aug. 7. 10:59
 58/90 anonim válasza:

Köszönöm szépen!

Biztosan megfogod találni, akit keresel! Sok sikert!

#56. voltam...

2023. aug. 7. 11:02
 59/90 anonim válasza:
Én is kérek
2023. aug. 7. 11:32
 60/90 A kérdező kommentje:
59es: küldtem képet.
2023. aug. 7. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!