35+ nők ismerkednétek egy 43 éves sráccal?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 09:58
11/26 A kérdező kommentje:
10# szoktam azt is 🙂
2023. aug. 6. 13:09
12/26 anonim válasza:
Meg privátban zaklatni az embereket, ugyebár.
2023. aug. 6. 13:13
13/26 A kérdező kommentje:
12# te írtál nekem trágár szavakat nem én ugyebár! Látszik nincs meg a 7 éved othonrol!Nyugodtan görgess tovább senki nem kíváncsi rád
2023. aug. 6. 13:16
14/26 anonim válasza:
Elmondtam neked, hogy hagyjál békén, és utána még 10üzeneten át zaklattál. Azt sem tudom minek írtál, nem kértelek rá, nem adtam rá engedélyt. Ez nem egy társkereső, ahol ráírsz mindenkire a személyes adatait kunyerálva.
2023. aug. 6. 13:19
15/26 A kérdező kommentje:
Nem értem mit fontoskodsz itt?Ha nem érdekel mehetsz tovább!Nem állok szóba neveletlen személyekkel
2023. aug. 6. 13:26
16/26 anonim válasza:
"Na na 🙂 miért vagy ilyen rossz?
* Komolyan mondom, hogy semmi közöd hozzá, és nyugodtan el is tolhatod a biciklit.
*
* * Komolyan kérdem nő vagy?
* *
* * * Rendben, engem meg nem érdekel, hogy te mit szeretsz
* * *
* * * * Hát nem mindegy,a nőket szeretem 😉🙂
* * * * * Az neked teljesen mindegy
* * * * *
* * * * * * Köszi a felvilágosíttast 🙂 Te amúgy nő vagy lány vagy?"
Talán felkéne fogni 5 üzenet után, nem?
2023. aug. 6. 13:34
17/26 A kérdező kommentje:
És a többi, másik fele hol van a szövegnek? Talán szégyeled a trágár szavakat? Látszik mennyire gerinctelen, neveletlen vagy!
2023. aug. 6. 13:39
18/26 anonim válasza:
Semmilyen trágárságot nem kaptál, ezekután pancsernek meg incelnek neveztelek. Miután értetlen voltál, és többszörös felszólításom ellenére sem értetted meg, hogy hagyjál békén mit vársz? Nevetlen vagyok? Mondja ezt egy zaklató?
2023. aug. 6. 13:53
19/26 A kérdező kommentje:
Most már hazudsz is!A trágár szavakat kiszedted a szövegből 🙂 okos kis fruska vagy! Mindegy többet nem válaszolok neked,nem teszem össze az eszem veled!
2023. aug. 6. 13:57
20/26 anonim válasza:
20. Ha ennyire zavart, nem lett volna egyszerűbb tiltani, mint itt idegeskedni, meg szócsatázni?
2023. aug. 6. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!