43 éves budapesti férfi nővel ismerkedne komoly kapcsolat reményében.Valaki?
❌ Én a te korodban kimennék :
✅ Tádzsikisztán, Afganisztán, Üzbegisztánba vagy Kirgizisztánba és vennék magamnak egy feleséget.
✅ Afganisztánban most nagyon fellendült a piaca, a jelenlegi "TÁLIB" helyzet miatt.
✅ 500 EURO-ból már meg van egy fiatal kis menyecske, ami még garanciális is !
✅ Az apja garantálja, hogy azt kapd amiért fizettél !
✅ És még VÁM-mentesen is behozhatod :)
:(
2. válaszolód vagyok, nem “minden boldog-boldogtalan”.
Ilyen az internet- de ha te férfiként így reagálsz (nem kértem “kitárulkozást, csupán pár mondatos kultúrált bemutatkozás elegendő lett volna), ellenben elvárod a nőktől, hogy keressenek privát üzenetben… nos akkor… sok sikert :)
…azért a való élettől ennyire nem kellene elszakadni, vagy ott is ezt veted be egy ehhez hasonló szituációban, hogy “aki akar valamit, az kilincseljen” meg “boldog boldogtalan”? :)
…nem túl szimpatikus, de biztosan lesz, akinek ez a fajta “elegancia” pont elég, még sok is…
Sok sikert.
✅ Hát barátom, akkor marad Afganisztán :D
✅ Én ennyi idősen hót biztos, hogy vennék magamnak egy fiatal kis menyecskét.
Kérdező ! Ezt elszúrtad...
✅ A #3.-at nem kellett volna írnod ! Hanem egyből PRIVÁTOT írsz neki, és ott elkezdtek dumcsizni.
✅ De te még mindig ide a főoldalra írod a dolgaidat ...
✅ Már rég rá kellett volna írni privátban...
✅ Ahogy az oldalra írt a #2. - egyből PRIVÁTBA kellett volna folytatni a beszélgetést.
✅ De helyette még mindig folytatod a hülyeséget ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!