Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi mást tehetnék?

Mi mást tehetnék?

Figyelt kérdés

49 évesen, csúnya válás után, beszélgetőpartnert, barátnőt keresek.

Tudom talán nem itt kellene, de egyelőre nincs kedvem ennél komolyabbhoz.

Egy élet munkája, ment tönkre, eddig mindent egy lapra tettem fel, de nem jött be.

Viszont el kell kezdeni valahol….

Feleségem, elárult, megcsalt, kisemmizett, megmaradt, a munkám, és a becsületem, a humor, és az őszinteségem, más nem nagyon…

Szóval beszélgető partnert keresek, lehetőleg független hölgy személyében, nem akarok bekeverni senkinek.

2023. aug. 3. 08:00
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ne mondj már ilyet. Mégis egy házasságban máshogy hogy lehet élni? Ott egy pillérre alapozódik onnantól kezdve az ember élete. Ha meg nem, akkor az már régen rossz. Mert akkor ott már eleve két külön életet élnek. És akkor meg minek a házasság? Az már nem is házasság, max. papíron.

2023. aug. 3. 16:10
 12/14 anonim válasza:
#11 Az életben semmi sem àllandó. Hiàba dúl a love sajnos mai világban fel kell arra is készülni hogy mi van ha a màsik fél meghülyül X év múlva.
2023. aug. 3. 16:21
 13/14 anonim válasza:

Latom nem csak az én életemben van sok szar. Sajanalom kérdező hogy idáig jutottatok.

N

2023. aug. 3. 20:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És igen, beszélgetni szeretnék. Érzelmek és zavarok nélkül.

Néha már ez is nagy kincsnek számít.

2023. aug. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!