Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi mást tehetnék?

Mi mást tehetnék?

Figyelt kérdés

49 évesen, csúnya válás után, beszélgetőpartnert, barátnőt keresek.

Tudom talán nem itt kellene, de egyelőre nincs kedvem ennél komolyabbhoz.

Egy élet munkája, ment tönkre, eddig mindent egy lapra tettem fel, de nem jött be.

Viszont el kell kezdeni valahol….

Feleségem, elárult, megcsalt, kisemmizett, megmaradt, a munkám, és a becsületem, a humor, és az őszinteségem, más nem nagyon…

Szóval beszélgető partnert keresek, lehetőleg független hölgy személyében, nem akarok bekeverni senkinek.

2023. aug. 3. 08:00
1 2
 1/14 anonim válasza:

Egy kétségbeesett ember senkinek se szimpatikus.

Már pedig ez a kérdés felér egy segélykiáltással.

2023. aug. 3. 09:03
 2/14 anonim válasza:
Szerintem majd akkor ismerkedj ha tényleg túl leszel rajta mert igy nem lehet normál kapcsolatot kialakítani
2023. aug. 3. 11:26
 3/14 anonim válasza:
Ha a kérdés valódi, akkor beszélgess a családoddal, a barátaiddal, ismerkedni pedig akkor kezdj, ha valóban készen állsz az ismerkedésre. Ezzel tiszteld meg a másik felet, de saját magad is.
2023. aug. 3. 12:58
 4/14 anonim válasza:
Nekem írhatsz!
2023. aug. 3. 13:02
 5/14 anonim válasza:

Ne is foglalkozz az első hárommal. Van amelyik még szöveget sem tud értelmezni. Hisz érthető, hogy nem ismerkedni akarsz, csak beszélgetni, egyértelműen írtad.

Sok siket és erőt.

2023. aug. 3. 13:07
 6/14 anonim válasza:
Ugyan már, nincs olyan, hogy csak beszélgetni szeretne, főleg nem egy ilyen sérült állapotban. Itt majd jönnek az érzelmek, a ragaszkodások, a belelátások, belehallások és a végén a csalódások. Mert egy érzelmi vérszívásnak csak ez lehet az eredménye. Ennyit a szövegértelmezésről.
2023. aug. 3. 13:24
 7/14 anonim válasza:
Kérdező, a 6-os - ha jól értem - nem akar veled barátkozni, pedig láthatóan komolyan szüksége lenne neki is valakire, akivel beszélgethet 😂
2023. aug. 3. 14:06
 8/14 anonim válasza:
#7 👍👍👍😀
2023. aug. 3. 14:42
 9/14 anonim válasza:
7-es, ha szeretnék beszélgetni, megteszem. 6
2023. aug. 3. 14:42
 10/14 anonim válasza:
Egy lapra tettél fel mindent..Na hát itt kezdődnek a problémàk. Sosem teszünk fel semmit egy lapra,és nemcsak a kapcsolatokra vonatkozik ez
2023. aug. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!