Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve ismerkedni vkinek...

Lenne kedve ismerkedni vkinek BP és környékén?

Figyelt kérdés

35/F vagyok, BP agglomerációban élek.

Szívesen ismerkednék 25-38 éves korig bezárólag szingli hölgyekkel.

Tág érdeklődésű, az újdonságokra nyitott ember vagyok, aki egyaránt jól érzi magát a szabadban, legyen szó túrázás, kirándulás, séta stb. és a bekuckózós programokban is. Egy jó filmezésre mindig vevő vagyok! :)

Nem iszok alkoholt és nem dohányzom. 187cm átlagos alkattal rendelkezem.

Várom szeretettel a privát üzeneteket. :)

2023. aug. 1. 18:07
 1/5 anonim válasza:
Írok üzenetet
2023. aug. 6. 14:44
 2/5 anonim válasza:
Jól hangzik, de mit fed le kb. a ,,tág érdeklődés" és a ,,jó film"?- szupi lenne, ha kicsit részleteznéd, hogy vmi referencia kraftot lássunk :D Ill. hogy állsz a társadalmi/szakrális dogmákkal? (Akik nem tipik aranyásók, azoknál a szockult attitűd sokkal fontosabb, mint a kocsikulcs, meg a pénztárca- így ez is crucial szempont lehet) A többi nagyon rendben van, kimondottan üdítő, ha egy pasinak nincs büdi cigi&pia kombiszaga és a nap végére sincs úgy lestrapálva, hogy valami outdoor progira szedőkanállal kelljen a tvre ráfordított fülesfotelből kivakarni :D (Btw, én ősszel tervezek visszatérni a kaleidoszkopális csillagkukkolásból a barlangászáshoz (még a felemás zokniban bejárható bizarr kiállítások és az ostoba, téli dínós filmmaratonok előtt)- ha lesz kedved, szimpla friendzoneból is csatlakozhatsz- persze túra előtt jár a fosatós híg espresso is (pro élményprogram), ill. 180cm felett csak max közepes adhd level upot tud(na) a program befogadóan támogatni- afölött ugyanis veszélyes lenne egy ficánkoló szívószállal egy járatba kerülni-főleg egy másik adhd-snak akinek szintén vagy 25tab úgy van nyitva a fejében, hogy abból az egyikbe mindig a vattacukrot zabáló pikachu manifesztálódik:/) Az update infók mellé meg sok sikert, s sok üzit!!
2023. aug. 8. 04:38
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Hűha azért 04:38-kor egy ilyet velős kommentet nemsemmi letenni a netre, ment is az üzi, mert aki erre képes azt tudni akarom kinek a fia-borja. :D
2023. aug. 8. 19:49
 4/5 anonim válasza:
Valszeg ai generalta
2023. aug. 9. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Sanszos, de akkor is tetszett. :D
2023. aug. 9. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!