Hol tudnék találni egy szemüveges, kancsal lányt?
Ezt honnan veszed? Azt tudom, hogy a mérete, formája nem 100%
Szimmetrikus mindenkinél, állítólag. De legtöbbeknél legalább nem feltűnő.
Amúgy nekem is műtve volt. A kancsalság így rengeteget javult, de eléggé látható így is az asszimetria és ha kifárad a szemem, akkor feltűnöbb hogy kicsit bekancsul, mivel eléggé eltérő dioptria. Nekem a szemüveg pont előhozza sajnos, de azt úgysem hordom mindig.
Nem tudom, ez nálad miért opció párkeresésnél. Én emiatt sosem voltam az ellenkező nemnél hátrányban. Bár nem is dob az önbizalmamom...
Amúgy a szemtorna sokat segít, csak kitartás kérdése, ami nekem nincs, de ha pár napig csinálom, máris látszik, hogy jobb az összang a szemmozgásomban. Frissebb, tisztább a tekintet is.
A szemtorna Dr Bates Tökéletes látás szemüveg nélkül című könyvében részletesen le van írva, sok egyéb jó tanáccsal együtt. Ez egy elég kicsi könyv.
Szerintem még beszerezhető, de lehet le is tudnád tölteni. Láttam, Harry Benjamin néven is fut szemtornás könyv, lehet jó az is. Én a Bates félét ismerem.
Volt amúgy egy ismerősünk, fiatal nő, szódás üveg szemüveggel. Ő nagyon komolyan elkezdte ezt csinálni nem tudom de kb egy évig napi szinten csinált mindent, amit írt a köbyv és tényleg letette a szemüveget! Pedig azelőtt az orráig sem látott kb nélküle. Neki bevált, biztos van, akinek nem. Egy próbát megérhet.
Nekem lányként ez sose volt gond ismerkedésnél. Mondjuk sosem az alacsony IQ harcosok vonzottak. :D
Általános iskolában sajnos többször beszóltak ezért , illetve szóvá tették. Nagyon kellemetlen volt, de szerencsére ezekkel az ütődöttekkel sem kell már soha sem találkoznom.
Szerintem bátran ismerkedj, ez nem taszító ok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!