Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kedves hölgyek! Nektek...

Kedves hölgyek! Nektek szemüveges pasik jobban bejönnek, mint “sima” társaik?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2023. márc. 13. 08:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kontaktlencsések.
2023. márc. 13. 08:57
 2/11 anonim válasza:

Nem számít. Ha valaki jól néz ki az szemüveggel is jól néz ki. HA! Megfelelő szemüveget választ.

A te esetedben szemüveg nélkül szimpatikusabb vagy. Az arcformádhoz nem illik sem a keret, sem a szín. Mivel hosszúkás, ovális arcod van (legalábbis ebből a szögből), így ez a szemüveg forma nem feltétlen a legelőnyösebb számodra. Egy kocka vagy egy klasszikus vonalú keret jobban mutatna. Emellett meleg a bőrtónusod. Arany, barna szín jobban állna. Illetve mivel nincs erős arc csontozadot választhatsz nyugodtan vastagabb keretet.

Arc formára rá hasonlítasz (csak a formát nézd, ne a pasit!) [link] egy feltünőbb szemüveggel jobban vonza a tekintetemet.

2023. márc. 13. 10:10
 3/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy alaphelyzetben - de egyetértek a 2-essel, az arcformához jobban illeszkedő keret előnyösebb lenne.
2023. márc. 13. 10:57
 4/11 Metionin válasza:
Egy jól megválasztott szemüveg kifejezetten bejön de ettől nem fog jobban tetszeni egy férfi, ha anélkül nem tetszik. A képen lévő pl. se így, se úgy nem jön be, függetlenül attól, hogy az a szemüveg nem illik az arcához.
2023. márc. 13. 11:35
 5/11 anonim válasza:
Nem jönnek be jobban.
2023. márc. 13. 11:45
 6/11 anonim válasza:

Egyáltalán nem érdekel. Nem zavar a szemüveg, de nem is ez fog meg valakiben.

Ha valakinek nem indokolt, akkor ne hordja csak úgy divatból. Az nem tetszik.

2023. márc. 13. 12:41
 7/11 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be jobban.
2023. márc. 13. 18:52
 8/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a szemüveges pasik. A férjem is az
2023. márc. 13. 21:44
 9/11 anonim válasza:

"sima társaik" :D

Teljesen mindegy, engem nem nagyon szokott érdekelni, hogy szemüveges e a pasi. Nem ezen múlik, hogy tetszik e.

2023. márc. 15. 00:33
 10/11 anonim válasza:
Nekem alapvetően jobban tetszenek a szemüvegesek, de szerintem neked nem áll jól.
2023. márc. 15. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!