Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan lány, akinek lenne...

Van olyan lány, akinek lenne igénye velem ismerkedni?

Figyelt kérdés

17 éves, 176 cm magas, srác vagyok.

Kedvenc hobbijaim közé tartozik a rajzolás, festészet, valamint a videójátékozást sem vetem meg, ezek közül is a kedvenceim közé tartozik a half life, és a portal széria.

Ugyanakkor szeretek filmeket nézni, valamint zenéket is hallgatni.

Filmek közül az alábbiak: fight club, a sebhelyesarcú, taxi driver, ponyvaregény.

A zenei műfajok közül a rock, alternatív rock, és még jó néhány műfaj tartozik a kedvenceim közé. illetve előadók/együttesek közül kedvenceim a Van Halen, Guns n Roses, genesis tartozik a kedvenceim közé.

Rólam még annyit kell tudni, hogy nem vagyok valami szociális típus, önbizalmam szinte egyáltalán nincsen, ez főleg amiatt van hogy én nem vagyok valami jóképű alkat, de ennek ellenére ha úgy van, lehet velem beszélgetni sok mindenről, valamint tudok értelmes is lenni.

Remélem ezek alapján legalább egy valakinek fel tudtam kelteni az érdeklődését.

2023. júl. 31. 11:05
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én is ismerkednék

31/F

158 cm magas vagyok

73 kg

sportos

arc átlagon aluli

írjon akit érdekel

2023. júl. 31. 17:51
 12/14 anonim válasza:

"felszínes [fëlszínës v. felszinës] melléknév -en, -ebb [e, e] fölszínes [ë]

1. A dolgok mélyére nem hatoló, elmélyedni nem tudó, csak a külsővel, a látszattal törődő <személy>. Felszínes ember."

A kapcsolatban a külső pont hogy a felszín, a szó szerinti látszata a másik személynek. Nézz utána a szó értelmének ha nem hiszed.

2023. júl. 31. 18:00
 13/14 anonim válasza:
#12 A külsőt lényeges szempontnak tartó és a belsőt teljesen mértékben ignoráló személy között van különbség. Egyetlen szóval sem írtam, hogy én az utóbbi lennék, szóval légyszíves te gondolkodj el, mielőtt nem helyénvaló kifejezésekkel illetsz.
2023. júl. 31. 19:51
 14/14 anonim válasza:

ha igaz, hogy jó az ember,

akkor semmi nincsen a helyén

2023. júl. 31. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!