Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy milyen könnyű ismerkedni?
Nem tapasztalom se a környezetemben, illetve nekem sem könnyű. Pedig átlagos vagyok külsőre, volt már 1 kapcsolatom, de rohadt nehéz ismerkedni, főleg introvertáltként.
A legtöbben azt nem értik meg, hogy egy visszahúzódóbb embernek(tehát pl nekem) nem való a bulizás, így nyílván az ottani lányokkal sem tudnék kijönni, úgyhogy felesleges is lenne ilyen helyre járni. A hozzám hasonló lányokat nehéz megtalálni a való életben( és ezt jó pár barátom is így gondolja) sokan közülök nem is igazán akarnak ismerkedni, az utcán, parkokban való leszólítást pedig a legtöbben nyomulásnak veszik.
Neten, hát.. nem a legkönnyebb értelmes lányokat találni fogalmazzunk úgy.
Értem, hogy a bulizós, extrovertált embereknek könnyű( legalább is könnyebb) de csak én érzem úgy, hogy valójában marha nehéz ismerkedni?
Nem, szerintem is nagyon nehéz.
Én is introvertált vagyok, nincsenek is barátaim, csak ilyen felületesek. Nekünk introvertáltaknak 2 lehetőségünk van, vagy a sarkunkra állunk és összeszedjük magunkat, vagy marad az online ismerkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!