Ha egy nő beszívecskézi egy férfi 1 éve feltöltött profilképét miután ismerősök lettek, a nő akar valamit a férfitól?
#10 A hajnali 3-as megjegyzést kikérem magamnak a többi bagoly nevében is :D
Ritkán facebookozok, akkor is késő éjjel/hajnalban van rá időm és minden esetleges lájkolás is így akkor történik :D
Egyébként friss ismerősnél szerintem semmi hátsó szándék nincs egy profilkép lájkolásában.
Nekem volt olyan férfiismerősöm, aki mindig olyan dolgokat osztott meg, ami nagyon tetszett, szóval sosem maradt el tőlem a reakció. Semmit sem éreztem a férfi iránt, csak tetszett az, amit kitett.
Aztán az illető felfigyelt erre és elkezdett velem chatelni, amire szívesen válaszoltam, de hamar átvitte ezt már kicsit többe, amit meg nem szerettem volna. Aranyos férfi volt csak én nem úgy gondoltam rá és kellett egy kis idő amíg sértés nélkül vissza tudtam őt vezetni a barátzónába. Azóta akármit rak ki, inkább semmit sem nyomok rá, mert nem szeretném, hogy ismét félreértés legyen.
Szóval nem, nem érzek többet ha valakinek szívecskét nyomok vagy ölelést vagy bármit. A megosztott tartalomra reagálok csak. Ugyanúgy, ha egy írónak elolvasom az összes könyvét és mindegyikre 5 csillagot adok a Molyon, akkor nem vagyok titokban szerelmes az íróba, csak tetszenek a könyvei.
szerintem, ha valaki akar valamit, akkor ír neki.
Làjkolàs semmit nem jelent, csak hogy làtta, okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!